Pazartesi, Kasım 18, 2013

Kaynarca zorlansa da 3 puanı aldı

İstanbul 1. Amatör Lig 13.Grubun yenilgisiz lideri Kaynarcaspor, Kaynarca Stadı'nda son haftaların formda takımı Sarıgazispor'u misafir etti. Lider Kaynarcaspor'un gol yollarında zorlandığı mücadeleyi oyuna ikinci yarı giren Ergin'in şık golü ile 1-0 kazanmasını bildi.


Kaynarcaspor en yakın rakibi Pendik Doğan'ın puan kaybettiği haftada puan farkını açıp mutlak kazanmak istiyordu. Mustafa Bekar, Yakup Akbaşoğlu ve Selamet Yılmaz hakem triosunun yönettiği mücadeleye ev sahibi Kaynarca hızlı başladı. Sağlı sollu ataklarla Sarıgazi kalesinde gol arayan mavi beyazlılara deplasman takımı defansı ve kalecisi Ümit gol izni vermedi. Yasin, Erkan ve Serdar Kaynarca adına net pozisyonlarda başarılı olamadılar.  Kontra toplarla gol arayan Sancaktepe temsilcisi Sarıgazispor Serhat ve Murat ile pozisyon bulsada başarılı olamadı. İlk yarı 0-0 eşitlikle geçildi.


İkinci yarı iki takımda galibiyet golü bulmak için ataklar geliştirdiler. Kaynarcaspor'un etkili olduğu dakikalarda Erhan ve Saygın ile bulduğu net pozisyonları cömertçe harcadı. 75.dakikada Sarıgazispor'dan Ersan, çalımlarla ceza sahasına girip net pozisyonda topu az farkla auta atınca takımını golden etti. Dönen topta Kaynarca golü buldu, oyuna ikinci yarı giren Ergin ceza sahası dışından şık bir vuruşla topu ağlara yollayınca takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Kalan sürede başka gol olmayınca lider Kaynarcaspor zorlu mücadeleyi 1-0 kazanıp puan farkını 7' ye çıkardı.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...