Pazartesi, Kasım 11, 2013

Damlaspor'a İstiklal çelmesi

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup’ta zirve mücadelesi veren Damlaspor sahasında İstiklalspor’a 2-0 mağlup oldu ve ilk ikiye girme yolunda yara aldı.



Merkezefendi Stadı’ndaki maçın ilk yarısı 0-0 biterken konuk İstiklalspor 50’de Mustafa ve 88’de Samet’in golleriyle sonuca gitti. İstikrarsız sonuçlara imza atan Bakırköy ekibi bir hafta yenilgi, bir hafta galibiyet serisine devam etti. Zaman zaman gergin geçen maçın son bölümlerinde Damlasporlu Kaner ve İstiklalsporlu Mustafa kırmızı kart gördü.


Damlaspor bu skorla üçüncü yenilgisini aldı. İlginç olan, Sarı-Siyahlı Zeytinburnu ekibinin bu üç yenilgisi de evinde alması oldu.


STAT: Merkezefendi
HAKEMLER: Serkan Karaca, Oğuzhan Yılmaz, Gökhan Çığrıkçı
DAMLASPOR: Rıdvan, Mert, Yalçın, Ufuk, Mesut, Kaner, Berke, Levent, Sezer, Mehmet, Hacı (Barış, Can, Taner, Mustafa, Emin, Suat)
İSTİKLALSPOR: Kerimcan, Vahap, Erhan, Mustafa Suat, İbrahim, Hüseyin, Mustafa, Erol, Talha, Adem, Samet (İlyas, Yakup, Elmre, Halil İbrahim, Hakan. Sezer, Onur)
GOLLER: Mustafa (50), Samet (88)
KIRMIZI KARTLAR: Kaner / Mustafa


HABER-FOTOĞRAF: ARİF YILDIRDI


Maçtan daha fazla fotoğraf için Facebook’ta Arif’in Fotoğraf Dünyası’nı arkadaş olarak ekleyiniz.


[gallery link="file" columns="5" ids="91583,91584,91585,91586,91582"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...