Pazar, Ekim 13, 2013

Yeniköy gol oldu yağdı

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup ekiplerinden Yeniköyspor, Yusuf  Ziya Öniş Stadı’nda ağırladığı Mudurnuspor karşısında gol şov yaparak rakibini Bolu’ya 7 golle uğurladı.


Karşılaşmanın 5.dakikasında Şenol rakibinden sıyrıldı ve Ahmet’i topla buluşturdu. Ahmet karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün vuruşla takımının ilk golünü kaydetti. 13.dakikada arka direğe gönderilen topta Emirhan topu Gökhan’a indirdi. Gökhan’ın şutu kaleciden döndü ve Şenol fırsatçılığını konuşturarak topu ağlara gönderdi.2-0 18.dakikada defansın arkasına atılan topta Şenol topu kafası ile indirdi ve kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda skoru 3-0’a taşıdı.  24.dakikada orta alanda Sezer ve Batukan’ın paslaşmasında top sol kanata aktarıldı. Şenol şık bir çalımla rakibinden sıyrıldı. Ahmet Yeniköyspor’u 4-0 öne geçirdi. 42.dakikada orta alanda kazanılan topta Burak topu uzun gönderdi. Mudurnuspor kalecisi topu ceza sahası üzerinde uzaklaştırmak isterken Ahmet araya girdi ve topu kaleciden önce davranarak aldı ve ilk yarının skorunu ilan etti.5-0


İkinci yarıya da Yeniköy golle başladı. 48.dakikada sol kanattan Batukan’ın etkili ortasında Burak Rabu kafa ile takımının 6.golünü kaydetti. 56.dakikada Burak topu sağ kanata aktardı. Ahmet sağ kanattan ceza sahasına girer girmez şutunu attı. Kaleci topa müdahale etmeye çalıştı ama top filelerle buluştu. Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Yeniköyspor maçı 7-0 kazandı ve 3 puanı alan taraf oldu.


HABER: ERHAN HARPUT



 


3 yorum:

hayati dedi ki...

geçen seneki kadroyu bozmadan devam eden yeniköyspor gerçekten izlemeye değer.özellikle defans dörtlüsü şu an izlediğim kulüplerin çok üstünde 7 numaraları göze batan diğer isimdi.hocalarını da ayrıca tebrik ederim.

ff dedi ki...

yeniköy bu sen 3.lig için en büyük aday

Yeniköy sevdaLısı dedi ki...

yeniköy gerçekten kendi liginde olaganüstü takım. ama hakemlerde biraz yeniköy düşmanı olmasa bu takım grubunda lider olarak 3 lige cıkar.. hepsi gencecik cocuklar..bravo size

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.