Salı, Ekim 08, 2013

Yalova derbisi Armutlu Belediyespor'un

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta Armutlu Belediyespor ile Yalovaspor karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar maçı 2-0 kazanarak puanını 7'ye yükseltti ve liderliğini devam ettirdi.

Müsabakanın ilk yarısında daha üstün oynayan Yalovaspor gole çok yaklaşmasına rağmen skoru değiştirmekte başarılı olamayınca karşılaşmanın   ilk yarısı 0-0 sona ermiş oldu.


İkinci yarının hemen başında Yalovaspor savunmasının ofsayt diye durakladığı anda kaleciyle karşı karşıya kalan Armutlu Belediyespor’lu oyuncu Doğukan’ın Yalovaspor kalecisi Muzaffer’in yanından vuruşu filelerle buluştu ve Armutlu Belediyespor 1-0 öne geçti. Yalovasporlu oyuncular gole uzun süre itiraz ettilerse de hakemin kararı değişmedi.


Golden sonra beraberlik golü için çabalayan Yalovaspor gole defalarca yaklaşmasına rağmen başarılı olamadı.Armutlu Belediyespor’un kazandığı bir serbest vuruşta topa son olarak dokunan Erman’ın vuruşunda önce kaleci Muzaffer’in müdahalesiyle yavaşlayan top üst direğe ve sonrasında yan direğe çarparak kale çizgisi üzerine düştü ve Yalovasporlu oyuncular topu uzaklaştırdılar.Yardımcı hakem ve müsabaka hakemi bir müddet bekledikten sonra orta çizgiyi gösterdiler. Bunun üzerine ilk golde olduğu gibi Yalovasporlu oyuncular hakemlere uzun süre topun kale çizgisini geçmediği ve yardımcı hakemin gol kararını uzaktan verdiği yönünde itirazda bulundular.Fakat hakemler kararını değiştirmedi ve skor 2-0 oldu. Bu dakikadan sonra Yalovaspor’un tüm çabaları sonucu değiştirmeyince Armutlu Belediyespor bu zorlu müsabakayı kazanırken aynı zamanda da bir hafta sonra grupta tekrar liderliğe yükselmiş oldu.

KAYNAK: www.kanaathaber.com


[gallery link="file" ids="85383,85382,85380,85381"]

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.