Cuma, Ekim 11, 2013

Yakup ve Sinan Kavacıkspor'da

İstanbul 1.Amatör Lig 16.Grup ekiplerinden Kavacıkspor, son 2 sezondur Leventspor formasını giyen orta sahada görev yapan Yakup Türk ve forvet Sinan Keleş ile anlaştı.


Sinan Keleş kimdir?

Futbola Ataşehir Doğuşspor minik takımında başlayan ve bu kulübün çeşitli altyapı kategorilerinde beş sezon aralıksız forma giyen oyuncu, sonrasında İstanbulspor A.Ş.'ye transfer olmuş, bu takımın genç ve A2 kategorilerinde üç sezon ter dökmüştü. İstanbulspor A.Ş. altyapısından sonra Selimiyespor'da A Takım serüvenine başlayan futbolcu, beş sezon boyunca kırmızı lacivertli takımın değişilmezleri arasında yer alıyordu. 2012 yılının Şubat ayında Leventspor'da anlaşan futbolcu bir buçuk sezondur Beşiktaş temsilcisinde forma giydi.

 



Yakup Türk kimdir?
Futbola 13 yaşında Ankara Aras Sitespor minik takımında başlayan orta saha,üstüste dört sezon bu takımın çeşitli altyapı kategorilerinde forma giydikten sonra, Galatasaray altyapı futbolcu izleme komitesinin dikkatini çekmiş, 16 yaşında Galatasaray altyapısına transfer olup İstanbul’a gelmiş, iki sezon sarı kırmızılı kulübün altyapısında forma giymiş, gösterdiği performansla Beşiktaş A2 takımına transfer olmuştu. Bir sezon Beşiktaş A2 forması giyen futbolcu, altyapı sonrası A takımlar seviyesinde iki sezon üstüste Suadiye Belediyespor forması giyen orta saha, 2008-2009 sezonunda 22 yaşında Karagümrük takımıyla 3.Lig’de profesyonelliğe adım atmış, üç buçuk ay sonra ara transfer döneminde Karagümrük ile yollarını ayırıp, TFF 2.Lig takımlarından Beylerbeyispor ile mukavele yapmış fakat bu iki takımda da hiç forma şansı bulamamıştı. 2009-2010 sezonunda bir sezonluk profesyonellik macerasından sonra beklenmedik bir kararla Küçükçekmecespor ile amatöre dönen futbolcu, yeşil beyazlı takımda altın sezonunu yaşamış, Bölgesel Amatör Lig’in kurulacağı ilk sezonda Küçükçekmecespor’un Türkiye Şampiyonasına gitmesine ve Bölgesel Amatör Lig’e terfi etmesine büyük katkıda bulunmuştu. 2010-2011 sezonu öncesinde Küçükçekmecespor’dan ayrılan oyuncu, Yenibosna takımına transfer olmuş, bir sezon sarı siyahlı takımda forma giydikten sonra 2011-2012 sezonu öncesi Leventspor ile anlaşmış ve burada iki başarılı sezon geçirmişti.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.