Pazar, Ekim 13, 2013

Tunaspor'un kaptanı gemiyi kurtardı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grubun maç fazlasıyla lideri olan Bayrampaşa Tunaspor, Kartal Çavuşoğlu deplasmanında, 60.dakikada Burak Can'ın kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakmasına rağmen,Kaptan Emin Dilber 82.dakika'da attığı şık golle adeta gemisi'ni kurtaran Kaptan oldu.
Bayrampaşa Tunaspor bu galibiyetle Puanı'nı 21'e yükselterek liderliğini devam ettirdi. Maçın ilk yarısı kısır gol pozisyonların yaşandığı, son derece zevksiz bir ilk yarı mücadelesi şeklindegeçti.0-0

İkinci yarıya Tunaspor iki oyuncu değişikliği hakkını kullanarak başladı. Oyuna sonradan dahil olan Semih Küçük ile Kerem Güler, Tunaspor'u hareketlendirdi. Maçın 46.dakikasında, Tunaspor adına Cüneyt ceza sahası içerisinde topa çok sert vurdu, savunmadan dönen top kornere gitti.Maçın 49.dakikasında bu sefer ev sahibi Çavuşoğlu, Altan'ın kullandığı serbest vuruşta savunma'nın kafayla uzaklaştırdığı topu iyi takip eden Uğur sert vurduğu top dışarı gitti. 71.dakikada ev sahibi Çavuşoğlu, savunma oyuncusu İlhan'ın sağ taraftan yakaladığı ve çok sert vurduğu topla önemli fırsatı dışarı attı.


82.dakikada Tunaspor Kalecisi Hüseyin'in yaptığı degajı iyi takip eden Eren Ziya, kafayla topu Emin'e aktardı. Kaptan Emin'in Çavuşoğlu Kalecisi Mustafa'nın üzerinden yaptığı klas bir vuruşla,Tunaspor 1-0 öne geçti. Geriye kalan zaman diliminde, ev sahibi Çavuşoğlu ı gol kaydına muaffak olamayınca, Lider Tunaspor,10 kişi kaldığı karşılaşmadan 1-0 galibiyetle ayrılarak, maç fazlasıyla Liderliğini sürdürdü.


STAT: Kartal Yunus Sahası

HAKEMLER: Sercan Yılmaz, Serdar Sakaoğlu, Musa Çömlek

SAHA KOMSERİ: İlyas Sert

KARTAL ÇAVUŞOĞLU: Mustafa,İlhan,Recep,Uğur,Süleyman,Vedat,Sercan,(Yunus 62),Kerem, (Abdullah 59),Umut,Altan,Miraç,(Emrah 78)

TEKNİK DİREKTÖR: Ergün Seven

BAYRAMPAŞA TUNASPOR:  Hüseyin,Burak,Arif,Berkay,Orhan,Berkan,(Aykut 67),Emin,Okan,(Kerem 46) Eren,Gökhan,(Semih Küçük 46),Cüneyt,

TEKNİK DİREKTÖR: Ata Haluk Yalın

SARI KARTLAR:(Vedat 46),(Burak 48),(Cüneyt 51),(Recep 63),(Kerem 86), (Emin 90+2)

KIRMIZI KART: Burak 60

GOL: Emin 82


HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN


 

[gallery link="file" ids="85966,85965,85963,85964,85967"]


.    .    . 

1 yorum:

ahmet dedi ki...

inanmış insanların karşısında hiç bir güç duramaz bugün kaptan yarın bir başkası sonuç kesin başarı.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.