Pazartesi, Ekim 14, 2013

Söğütlüçeşme'den iki yeni transfer

İstanbul 1.Amatör Lig 12.Grupta şampiyonluğa oynayan Küçükçekmece Söğütlüçeşmespor transferin son gününde iki yeni oyuncuyla anlaştı.

İstanbulspor'dan  Oktay ve Kanarya Azimspor'dan da Burak' renklerine katan  Kırmızı Beyazlılar iki yeni oyuncuyla daha da güçlendi.

Küçükçekmece Söğütlüçeşmespor kulübü Başkan Vekili Mevlüt Özdek yaptığı açıklamada,''Söğütlüçeşme'yi temsil eden iyi bir takım yaratmak için yola çıktıklarını ifade eden Özdek, " İstanbulspor dan  Oktay ve Kanarya Azim spordan da Burak' transferin son gününde anlaşarak renklerimize kattık. Bu iki kardeşimiz bizlere güç katacağına inandık ve kadromuza dahil ettik.Bu yıl hedefimiz Süper Amatör lige çıkmak. Herkesin yardımıyla ve sabırla bunu da gerçekleştireceğiz. Biz bu sene iyi bir kadro oluşturduk. Kendileri gibi oynadıklarında, birlikte, ortak duygu içinde hareket ettiklerinde zaten sonuç kendiliğinden ortaya çıkıyor. Son lig maçında buna benzer bir karakterde olmuştuk fakat eksik olan bulduğumuz pozisyonları gole çevirememiş oluşumuzdu. Bugün geçtiğimiz haftadan dersler çıkararak hep beraber oynadılar, savunma, atak yaptılar. Yine duran toplarla gol attık, çok basit pozisyonları da gole çeviremedik İyi bir kadro var. yeni sezonda çok koşan, çok mücadele eden ve savaşan bir takımla kurduklarının Bu da demek oluyor ki daha çok mücadele eden bir takım izleyecek futbolseverler. Yapılan transferlerden memnun olduğunu ifade eden başkan Vekili Özdek, şampiyonluklar yaşamış tecrübeli Oktay ve Burak'ın gelmesiyle daha da güçlendik'' dedi.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" ids="86279,86278"]



 

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.