Pazar, Ekim 20, 2013

Silivrispor 'Gümrük'ten geçemedi

TFF 3. Lig 1.Grupta mücadele eden iki İstanbul takımı olan Silivrispor evinde Karagümrük takımını misafir ettiği maçta baştan sona kötü bir yönetim sergileyen maçın hakemi Sezer Yalçın ve yardımcıları verdikleri hatalı kararlarla saç baş yoldurdu.


Her iki takımında puan kaybına tahammülü olmaması neticesi ile son derece önem taşıyan maça hakemlerin verdiği yanlış kararlar damgasını vurdu. Silivri Stadı’nda oynanan ve baştan sona çekişmeli geçen maçta konuk ekip Karagümrüklü oyuncu Halil 42. dakikada Silivrispor defansının arkasına atılan topa yerinde müdahale ederek müsabakanın ilk golünü Silivri kalecisinin üstünden atarak kaydetti. Müsabakanın ilk yarısı atılan bu tek golle tamamlanması beklenirken ilk yarının uzatma dakikalarında Silivrispor bir penaltı atışı kazandı. Silivri adına kazanılan penaltı atışını Taner gole çevirdi ve müsabakanın ilk yarısı tamamlandı. İkinci yarıya her iki takım da kontrollü başladı. Maçın 52. dakikasında ceza alına girerken düşürülen Karagümrüklü oyuncunun pozisyonuna Hakem penaltı verince saha içi karıştı. Müsabakanın 69.dakikasında Silivrisporlu oyuncu Vahit rakibine sert girdiği gerekçesiyle kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Karagümrük adına penaltı atışını Gökhan gole çevirdi ve konuk ekip tekrar öne geçti. Silivrispor beraberlik golünü 83. dakikada İsmail ile buldu. 86. dakikada Silivrispor Taner ile galibiyet golünü attığında maçın hakemi ofsayt gerekçesiyle golü iptal etmesi uzun süre tartışmalara neden oldu. 88. dakikada Mehmet Karagümrük adına son sözü söyledi 2-3. Müsabaka bu skorla tamamlandı.


Stat: Silivri
Hakemler: Sezer Yalçın, Gökçen Seven, Mücahit Değermenci, Aykut Sergin
Silivrispor: Barış 8, Vahit 8, Cemal 8 (51’ İnsan Can 5), Yunus 8, Mustafa 8 (67’ Abdülaziz 5), İsmail 8, Hakan 8, Güray 8, Ahmet 8, Taner 8, Erkan 8 (88’ Fuat 4)
Lokaltime Fatih Karagümrük: İsmail 8, Arif 8 (Arif Yağız ?), Hüseyin Cankurt 8, Halil 8, Sedat 8 (88’ Uğur 4), Recep 8 (78’ Rüstem 5), Mehmet 8, Ömercan 8, Bahri 8, Gökhan 8Skor: 2-3
Goller: 42’ Halil, 52’ Gökhan, 88’ Mehmet (Karagümrük), 45’ Taner, 83’ İsmail (Silivri)
Kırmızı kart: 69’ Vahit (Silivri)


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery link="file" ids="87028,87029,87033,87032,87031,87030,87034,87035,87036,87037"]

6 yorum:

Rumuz dedi ki...

hala bu hocalarla devam edilemez yeni heyecan lazım başkan biraz takımla ilgilensen takım hala ma kazanamıyor. başkan kesilikle bu hocalarla devam etmemeli artık sabır gösterilemez çünkü silivri spor çok zor durumda kan değişikliği kesinlikle şart. başkan uyuma takıma yeni hocalar getir 2 aydır maç kazanamıyor takın sen ise elini kıpırdatmıyosun.

Not: Bu yorumları gönderen kişi, 4 farklı isimle farklı e postalarla- aynı IP'den yorum gönderdiği için diğer yorumlar bir yorumda birleştirilmiştir. Caner, Oğuz, Hakan ve Hüseyin olan adları da Rumuz olarak düzeltilmiştir.

mahir dedi ki...

bu hocalarla devam edin ilk siz düşersiniz bu ligden...

hakkı dedi ki...

hoca istifa etmeli artık yönetimde çare bulmalı takım hala maç kazanamadı küme düşecek böyle giderse takım.. yönetim neden hala hocaların arkasında duruyor anlamış değilim bu takım maç kazanamadı hala ve yönetim uyuyor nedense seyircilerinde sabrı kalmadı artık sabır taşı olsa çatlar bu duruma....

hakkı dedi ki...

istifa istifa

Şevket atalay dedi ki...

Öncelikle maçla ilgili bazı bilgileri maçı not alarak seyreden olarak düzelteyim. Karagümrüğün ilk gol dakikası 37. İkinci golü 61.dakikada. Karagümrüğün penaltısında oyuncu düşürülmedi silivrili oyuncu topu eliyle kontrol etti. Oyundan atılma pozisyonunda silivrili oyuncu yerde yatan rakibine tekme uzattığı için oyundan atıldı. Maçın en güzel tarafı iki takım oyuncu ve seyircilerinin birbirlerine karşı iyi niyetli ve centilmence davranışıydı. Silivri seyircisi sadece hakem kararlarına karşı tepkiliydi. Yıldızlama yapan arkadaşa göre bütün futbolcular mükemmel oynamış. Bence yıldızlar hiç verilmese daha iyi.

Şevket atalay dedi ki...

Karagümrük seyircisi gözüyle maç yorumuna gelince. Sahadaki maçın bütününe bakıldığında 3neticeli olabilecek maçı kazandığımız için sevninçliyiz. Karagümrükte kondisyon ve güç eksikliği özellikle 60. Dakikadan sonra rakip 10 kişi kalmasına rağmen bariz şekilde ortaya çıktı. Özellikle gökhan ve ömercan (bu maç için özel bir problemleri yoksa) sahada toptan kaçıp durdular. Haliyle sedat tek başına kaldı. Hocamız Samsunlu bu iki talebesini kollamaktan vazgeçmelidir. Bu iki genç kardeşimiz ve recep güç ve kondüsyonlarını tamamlamaları için belki 2 hafta maç kadrosu dışına çekilip özel antremana tabi tutulmalıdır. Yeşil Bursa kolay bir rakip bu hafta böyle bir çalışma için uygundur. Hem de diğer oyuncularımızı resmi maçta değerlendirme imkanımızı kullanırız. Silivriye gelince 3, 34, 55 ve 80 numaralı oyuncuları beğendim. Silivri seyircisine takımımızı alkışladıkları için teşekkür ederim.

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.