Perşembe, Ekim 03, 2013

Silivri Stadı resmen açıldı

Yoğun uğraşlar sonucunda yapımı için 1,5 Milyon TL ayrılarak harcanan Silivri Stadı’nın yenilenmesi işi nihayet kısmen de olsa tamamlanarak Silivrispor kendi sahasında taraftarı ile buluşuyor.


AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın yoğun mesai harcayarak İl Genel Meclisinden bütçe çıkartılarak yapılan Silivri Stadı yenilenmesi nihayete erdi. Acil olarak stat zemininin değiştirildiği yapım işinin sonrasında ise tribünler ve soyunma odaları da peyderpey yenileceği bildirildi. Böylelikle Silivrispor uzun bir aradan sonra kendi sahasında taraftarı ile buluşacak.


 


YOĞUN KATILIM
Silivri Stadı’nın açılışında AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Silivri İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivrispor Kulübü İkinci Başkanı Süleyman Gençoğlu, Silivrispor Muhasip Üyesi Recep Karaköy, Silivrispor Genel Kaptanı Doğan Özkoç, Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Karabina, stat müteahhidi Altay Erol, Silivrispor İdari Menajeri Özgür Kurt ile birlikte takımın teknik patronları ve oyuncular katıldı.


 


SANTRAYI KARAKAŞ VE KAPTAN YAPTI
Kendisi de eski lisanslı futbolculardan olan Metin Karakaş Silivri Stadı’nın son halinde ilk santrayı da Silivrispor takım Kaptanı Yunus Yaşar ile birlikte yaptı. Santra vuruşunun ardından Metin Karakaş; “Bizde eskiden bu sahada çok santra yaptırmıştık. Dileğim odur ki sizlerde bol bol rakibinize santra yaptırırsınız” demesi üzerine Kaptan Yunus ise Karakaş’a; “Sizlerin desteği ile bizler bu statta rakiplerimize çok santra yaptırırız başkanım” dedi.


 


EKSİKLİKLER GİDERİLECEK
Stadı ziyareti sırasında bol bol Silivrispor İkinci Başkanı Süleyman Gençoğlu ile durum değerlendirmesinde bulunan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş stattaki diğer eksikliklerin de bir an evvel bitirileceğini belirtti.


 


KURBAN KESİLDİ
Sahada yapılan santra vuruşunun ardından dualarla kurban kesilerek oyunculara başarılar dilendi. Kesilen kurbanın kanı da oyuncuların alınlarına sürüldü. Kurban kesiminin ardından toplu çekilen resmin ardından açılış sona erdi.


 


GENÇOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR
Yapılan açılışın ardından bir açıklamada bulunan Silivrispor İkinci Başkanı Süleyman Gençoğlu; “Yaklaşık 1,5 Milyon masraf harcanarak ilçe stadımızın zemini baştan aşağı yenilendi. Bununla birlikte sadece bizim için değil tüm ilçe kulüpleri için mükemmel düzeyde bir zemine kavuşmuş olduk. Yapılan bu yatırımdan dolayı hizmeti geçenlere teşekkürü bir borç bilirim. Sporun siyaseti olmaz derler ama siyaset olmadan da sportif destek bulmak zor oluyor. Kim ilçe sporu için bir emek harcamışsa teşekkürü hak eder. Bundan dolayı da AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a ve İl Genel Meclis üyelerine teşekkür ederiz” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery link="file" ids="84189,84190,84191,84192"]


 

2 yorum:

sesiz_bensiz@hotmail.com dedi ki...

zorda geçde olsa yaptılar en sonunda zemini yarım yarım iş yapıyorlar artık bu stadı taraftarlar içinde yapsalarya bu başkan seyirciyi kaçırdı millet maçdan soğudu karşı trbünü yapsınlar artık millet rahat maç izlesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

caner dedi ki...

yarım iş yaptılar bunlar adam gibi stadı yapsınlar tribunlaride yapsınlar hiçmi zengin iş adamı yok yaptıramıyorlar

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.