Çarşamba, Ekim 02, 2013

Nazilli’de Armağan Turhan dönemi sona erdi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta, Altay’a 5-0 yenilen Nazilli Belediyespor’da, iki dönem Tepecikspor’u çalıştıran eski teknik direktör Armağan Turhan istifa etti.   Turhan yaptığı açıklamada, Altay karşısında takımın çok ağır bir yenilgi aldığını belirterek, bu yenilgiden sonra yönetim kurulu ile karşılıklı anlaşarak, kulübün yıpranmaması için istifa kararı aldığını söyledi.


 


Turhan yaptığı açıklamada, Altay karşısında takımın çok ağır bir yenilgi aldığını belirterek, bu yenilgiden sonra yönetim kurulu ile karşılıklı anlaşarak, kulübün yıpranmaması için istifa kararı aldığını söyledi. Takımla kimyalarının uyuşmadığını kaydeden Turhan, “Sakatlıklar nedeniyle ideal kadroyu kuramadığımızdan kötü sonuçlar aldık. Nazilli’de bulunduğum süre içerisinde devamlı arkamda olan, beni destekleyen taraftarlarımıza, başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Futbol hayatında ne yazık ki bunlar oluyor. Ben Nazilli Belediyespor’a bundan sonraki tüm maçlarında başarılar diliyorum” diye konuştu. Turhan’ın istifasının kulüp tarafından kabul edildiği ve teknik direktör arayışlarının başladığı öğrenildi.


HABER: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.