Çarşamba, Ekim 02, 2013

Kemerburgazlı futbolculardan Ekşioğlu'na mektup

Olaylı bir maçın ardından Reşitpaşaspor’la deplasmanda 2-2 berabere kalan Kemerburgazspor’da futbolcular TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’na bir mektup yazarak yaşadıklarını anlattı.



Kemerburgazsporlu futbolcular adına Tevfik Engin Bazna’nın kaleme aldığı yazıda Yeşil-Beyazlı oyuncular Bahçeköy’de yaşadıkları olumsuzluklardan bahsettiler. Mektupta şu ifadeler kullanıldı:


“Sevgili Yemen Abi;
Senin Türk futbolu için yaptıklarını hepimiz çok iyi biliyoruz ve emin ol senin oraya geldiğinden beride hepimiz gelişmeleri gördük çok yanlış olan şeyleri düzelttin. Bizler saygı çerçevesi içerisinde futbolumuzu icra etmeye çalışırken hiç de ummadığımız ve bir o kadar da bizi futboldan soğutan insanları saha içerisinde maç yönetirken görünce tüm bu istek ve arzumuz bitiyor.


Ben 26 yaşında genç bir kardeşinim. Eğer sicilime dikkat ederseniz bugüne kadar oynadığım maçlarda değil kırmızı kart görmek, sarı kart sayımın bile bir elin 5 parmağını geçmeyeceğini görürsünüz. Bize futbol terbiyesi veren insanlar temiz adaletli olmamız yönünde verdi ve ben yıllardır bugüne kadar bu terbiyemi hiç bozmadım, Allah izin verirse de bozmayacağım.


Fakat bir konuya değinmeliyim ki;
29 Eylül 2013’te, Bahçeköy Orman Fakültesi Sahası’nda Reşitpaşaspor-Kemerburgazspor maçında saygıdeğer saha komiserimiz Hasan Sağlam Bey’in de tanık olduğu üzere maçın hakem triosu tarafından çok büyük bir haksızlığa uğradık.


Sahaya çöp kovası ve bira şişesi atıldı
Maç 2-0 lehimize devam ederken, buna saha komiserimiz de tanık oldu ama raporunda var mıdır bilemeyeceğim, tribünden yedek kulübemize 2 adet çöp kovası, çok sayıda bira şişesi ve birçok yabancı cisim gelmiştir. Saha içerisine atılan cam parçalarından bahsetmiyorum bile, ki orta hakeme olayı gösterdiğimizde camları toplamamıza bile müsaade etmedi. Oyun aktifken korkumuzdan üzerine düşeriz diye biz maç sırasında gördükçe topladık.


4 kırmızı kart çıktı
Bunlara ek olarak, tamamen taraflı bir şekilde maç yöneten orta hakemimiz aleyhimize 4 kırmızı kart verip 10 küsür de sarı kart gösterdi. Kırmızı kartın bir tanesi de benimdi Yemen Abi fakat bunun nedeni ofsayt düdüğü çaldığında topu kaleciye ayağımla verip “Kullan kardeşim” dememdi. Kaleciye sorabilirsiniz. Eğer art niyetim olsaydı o topu dışarıya atar zaman geçirirdim. Ömrüm boyunca 100 küsur maça cıktım sarı kartım bile 5 tane değilken 20 dakikada kırmızı kart gördüm.


Lütfen inceleyin
Verilen karardan dönmeyeceğinin bilincindeyim ama sizden Allah rızası için rica ediyorum bu olayı lütfen inceleyin, sizi büyüklerimizi kandırmalarına, futbolu kirletmelerine izin vermeyin. Sizlere duyduğumuz saygıyı böyle egosunu tatmin etmek isteyen birileriyle yitirmeyin. Bırakın biz temiz futbolcular olarak futbolumuzu icra edelim, yaptığımız işten zevk alalım.”


Yerel Futbol Sitesi

7 yorum:

bahçeköylü dedi ki...

ben bahçeköyde ikamet eden vatandasım. her hafta sahamızda oynana maçları takip ederim.bu maçıda izledim.evet hakem felaketti. ancak kemerburgazlı kardeşlerimin dediği gibi sadece reşitpasa yanlısı yönetmedi hakem.ilk yarı maçı çığrından çıkardı. attıkları gol öncesi olmayan bi faul..sonrasında 6 numaranın güzel frikik golü.trübünler kendi halinde takımını desteklerken ikinci yarı hangi arkadas hatırlamıyorum kemerburgazdan kırmızı kart gören oyuncu tribüne doğru tükürdü ve olaylar bu dakikadan sonra çığrından çıktı.hakem berbattı reşitpaşalı ve kemerburgazlı arkadaslar güzel futbol izlettiler yöneticiler ve idarecilerde aynı şekilde..tek kusur kemerburgazlı oyuncunun kendini beğnemiş bi tavırla tribünlere tükürmesidir. hakem ayrıca berbattı..maç hakemsiz oynansaydı eminimki çok daha güzel bi maç olacaktı

novemberpaşa dedi ki...

kemerburgazlı futbolcunun tükürmesi abes olabilir belki normal bir şekilde tükürdü yere belkide taraftarı tahrik etti sahaya atılan maddeler ne olursa olsun edilen küfürler maçının kaderini değiştiren hakemin hataları kemerburgaz katledildi... taraftar küfür ettiğinde özgür davranıyorsa kemerburgazlı futbolcunun yere tükürmeside o kadar doğaldır bir futbolcunun kendi beğernmiş veya beğenmemiş olmasına taraftarlar karar veremez...

Forzapaşa dedi ki...

Olaylara bizzat tanık oldum.Ben bir reşitpaşalı olarak takımı beğenmiyorum çunki çok geride kabullenıp kolay gol yıyoruz.
Zaten forvetımız rezalet kacırdıgı gollerı atsa macta 5 olurdu belkı .
ama rakıp ıyı toparlandı ve avantajı ee gecırdı belkıde hakem macı bu hale getırmeseydı berabere kalmak dıye bısıy olmazdı.
Kısacası hakem katlettı ve ben cok merak edıyorum federasyonun bu hakeme nasıl mac veya puan vereceklerını.
Neyse semtın genclerı cırkın bı olay yaptılar hos olmadı her nekadar 3 numara terbıyesızce davransada bu taraftarın suratına falan yapılmıs bır hareket degıldı cocuk yere tukurdu bır baktım bızımkıler cop kovaları sıseler fırlatıyor yazık degılmı ceza alsak saha kapansa nolcak .
Neyse netıcede 1 puan aldık ama kemerlı futbolcuları haksız yere attılar ulubedekı gencler kufur ettı ama sahadakılere bısıy dıyemem haksızlık

bahçeköylü dedi ki...

forzapaşa senin kemerbugazlı futbolculardan biri olduğun o kadar belliki. tmm çok güzel oynadınız. ama rakip takımında hakkını yemeyin.hakem rezaletti hemfikiriz ama arkadasınızın yaptığı ayıptı ve biliyorduki o hareketi yaptıktan sonra taraftarın taşkınlık yapacağını. ayrıca tabiki taraftarın yaptığıda çok çirkindi. rakibinizede saygı duyun

bahçeköylü dedi ki...

ayrıca diyorsun ki evet 3 numaranın yaptığı çirkinceydi ama taraftarın suratına yapılmıs değil diyorsun. çelişkiye bak..

OFLU dedi ki...

Ortaköy 5 - Irmakspor 1 Hakemler evlere şenlik sonra birileri sahaya girip dayak yediğinde buradan ağlamayın ve de maçlara geç çıkma kararı almayın adam gibi maç yönetin hata 1 olur 2 olur 3 olur baştan sona hata yapılmaz...

PAŞALI dedi ki...

hemserı herkez kendı fıkırlerını soyluyoor ıyı guzel ama kemerburgazda oyundan atılan arkadasın tukurmesınden kaynaklanmadı. gozumuzun ıcıne baka baka hepnızın anasını ...... dıye kufr ettı. ben bu yasıma kadar ettırmedım ettırmemde. kım olursa olsun dayak yıyecegımı bılsem yıne gıderım saldırırm. he bu lafıda kaldırabılecek bı delıkanlı varmıdır bılmıyorum. olayların cıgrından cıkıtıgı an buydu. tukurmesıyle falan hıc bır alakası yok. agır tahrıkden kaynaklanan bır durumdu. yıne olsun yıne aynı sey olacak. SAYGILAR

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.