Pazar, Ekim 20, 2013

İstanbul Sinopspor beraberliğe abone

İstanbul Süper Amatör lig 1.Grup’ta İstanbul Sinopspor kendi sahasında oynadığı Güngörenspor maçından da 3-3 berabere kalarak beraberlik serisini sürdürdü.


Bu önemli maçı Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Zeytinburnuspor kulüp Başkanı Ünal Tombulel, İstanbul Sinopspor 2.Başkanı Rafet Orhan, yanı sıra kalabalık taraftara izledi.

Karşılaşmada 7.dakikada İstanbul Sinopspor kale direğinden dönen topu çok iyi takip eden Güngörensporlu Uğur topu ağlara yollayarak takımını 1–0 öne geçiren golü attı.
41.dakikada ceza alanın içine ortalan topu çok iyi takip eden İstanbul Sinopsporlu Uygar topu ağlara yolladı ve takımının beraberlik gollünü attı atılan bu gol ilk yarınında sorkunu belirlemiş oldu 1–1 bitti.

İkinci yarıda oyun kontrolünü eline geçiren ev sahibi İstanbul Sinopspor takımı rakip kalede etkili olmaya başladı. 67.dakikada İstanbul Sinopspor’da Uygar kendisini ve takımının ikinci golünü atarak takımını 2–1 öne geçiren golü attı. 76.dakikada misafir takım Güngörenspor’da Mustafa sol taraftan serbest vuruş kullandı kullandığı top çok sert vurdu top kaleci Fatih’in müdahalesine rağmen ağlara gitti skora eşitlik geldi skor 2–2 oldu. 89.dakikada İstanbul Sinopspor’da ikinci yarıda oyuna dahil olan Akif sağ taraftan aldığı topla hızla rakip ceza alanın doğru yöneldi girer girmez çaprazdan sert vurdu ve topu ağlara yolladı ve takımını 3–2 öne geçiren golünü attı. Karşılaşma bu sonuçla bitecek sanılırken 90+2 de Güngörenspor’da sahneye çıkan Özgür topu İstanbul Sinopspor ağlarına yollayarak skoru yeniden eşitledi ve karşılaşma 3–3 sona erdi.  
İstanbul Sinopspor aldığı bu beraberlikle kendi evinde 6.beraberliği alarak taraftarının büyük tepkisini aldı.

Stat: Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kartal
Hakemler: M.Salih Erol, Erman Yorulmaz, Ersin Timur.
İstanbul Sinopsor: Fatih***Okan**Tolga**Furkan**Oğuz han*(Sercan*)Özkan**Uygar***Hasan**Volkan**(Mehmet*)Cevher**Serhat**(Akif**)
Güngörenspor: Âdem***Sercan**Özgür***Uğur***(Fuat*)Akın**Ahmet**Durmuş**Gurur**Mustafa***Sergen**Eren**
Goller: 41,67.Dk Uygar,89.Dk Akif-İstanbul Sinop spor,7.Dk Uğur,76.Dk Mustafa ve 90+2. Dk Özgür-Güngörenspor
Kırmızı Kart: 80.Dk Gurur-Güngörenspor

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" ids="87044,87043,87042,87049,87045,87046,87047,87048"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.