Cumartesi, Ekim 19, 2013

İstanbul Malatyaspor emin adımlarla ilerliyor

İstanbul 1.Amatör Lig 5.Grupta Lider İstanbul Malatyaspor deplasmanda Bağcılar Şafak 76 takımını ikinci yarıda oynadığı güzel futbolla 4-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda emin adımlarla gidiyor.

Ligin 5.Haftasında Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadında karşı karşıya gelen Şafak 76 ile İstanbul Malatyaspor takımları mutlak galibiyet için sahaya çıktılar. 35 Dakika gecikmeli başlayan bu önemli maç hızlı başlayan misafir takım İstanbul Malatyaspor oyunun daha ilk dakikalarında rakip kaleye yüklenmeye başladı. 5.Dakikada sağdan ortalan topa ceza alanı içinde çok iyi yükselen Tolga İstanbul Malatyaspor'un 1-0 öne geçiren golü attı. 28.Dakikada sol taraftan ortalan topu çok iyi takip eden Şafak 76 sporda Hasan ayağının içi ile şık vuruşu topu ağlara yollayarak skoru eşitledi.1-1. 44.Dakikada misafir takım İstanbul Malatyasporun başarılı genç oyuncusu Emer topu ağlara yollayarak takımını 2-1 öne geçiren golünü atarak ilk yarınında sokurunu belirlemiş oldu.

İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan İstanbul Malatya spor farkı artırmak için sağlı solu ataklarla rakip kalede etkili olmaya başladı. 82.Dakikada İstanbul Malatyasporlu Ramazan atılan uzun ara pası ile rakip ceza alanın içine doğru yöneldi ortası yılların tecrübeli oyuncusu ve Malatyasporun takım kaptanı Hakan Bayraktar topu ağlara yollayarak farkı ikiye skoru da 3-1 yapan golü attı. 89.Dakikada İstanbul Malatyaspor'da yine takım kaptanı Hakan Bayraktar sahneye çıktı kendisinin ikinci takımının dördüncü karşılaşmanın skorunu belirleyen golünü atarak karşılaşmayı 4-1 kazanarak 5.maçında da puan alarak yenilgisiz olarak liderliğini sürdürürken şampiyonluk yolunda bir engelli daha geçmenin sevincini yaşamış oldular.

Hafta içi en yakın takipçisi Güneşlispor ile karşılaşacak olan İstanbul Malatyaspor güçlü rakibini mağlup edip şampiyonluk yolunda bir engeli daha geçmeyi arzuluyor.

Stat: Bağcılar Belediyesi Mahmutbey
Hakemler: T.Özgür Arslan, C.Doğuhan Gizep, C.Fatih Demirci.
Şafak 76: Hüseyin**Ahmet**Onur*Ufuk**Cafer**İsa**Tayfun**Hasan**Fatih**Ersin**Cemal*(Hakan*)
İstanbul Malatyaspor: Murat***Mesut***Olcay**Resul**Tolga***Hakan****Mehmet**(Ramazan***)Hamza**(Murat**)Hasan**(ferzan**)
Goller: 5.Dk Tolga,44.Dk Emre,82.89.Dk Hakan-İst.Malatyaspor.28.Dk Hasan-Şafak 76

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" ids="86774,86773,86772,86771,86767,86768,86769,86770"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.