Cumartesi, Ekim 19, 2013

İsmet Çelen çok ümitli

Bölgesel Amatör Lig'de Eskişehir temsilcisi Eskişehir Demirspor Teknik Direktörü İsmet Çelen, Düzce’de Beyköy Belediyespor ile oynadıkları maçtan sonra muhabirimize, bazı açıklamalarda bulundu.
“Geçen yıldan kalan kadronuzu korudunuz mu?”
Ben geçen yılda bu takımın başındaydım,maalesef geçen yıldan 8 oyuncumuz kaldı, diğerleri ile yollarımızı ayırdık.


“Bu yıl Transfere ne kadar harcama yaptınız?”
Bu takımda ikinci ve üçüncü ligde oyuncularımızı kadroya kattık. Bunlar Bursaspor’dan Metin Mumcu, 1461 Trabzon’dan Onur Ertuğrul, Eskişehirspor’dan Atıl Atlı ve Harun Yıldız bu oyuncularımız bize çok katacağına inanıyorum. Bu sezon yalnızca transfere 500 Bin tl harcama yaptık, bütçemiz 1 trilyona yakındır.


“Dokuzuncu gurubu nasıl buluyorsunuz?”
Bu gurup aslında basit gözüküyor gibi ama her takım şaşırtıcı neticeler almaktadır. En az 6-7 takım bu gurupta şampiyonluğa oynayacaktır,Çok yetenekli ve kuvvetli takımlar var ,yalnız bizler Akçakocaspor’u bu katogoriye koymamıştık ama ,görüyoruz ki bizleri şaşırttı. Aslında bu gurup çok iyi bir gurup, hele İstanbul takımları çok iyi. Ben Beyköy Belediye takımını zorlar diye düşünüyordum ama maalesef onlarda geride kalmaya devam ediyorlar. Her takım her an her şey yapabilir. Sultanbeyli Belediyespor ve Adapazarıspor sezon öncesi favori idi ama gördü ki hayal kırıklığı yaşattılar. Ama Yeniköy ve Arnavutköy takımları üst seviyede koşan ve iyi oynayan takımlardır. Her takım sürpriz yapabilecek güçtedir. Her şeye rağmen biz bu gurupta bu yıl şampiyon olmak istiyoruz.


“Bölgesel Amatör Lig sizce nasıldır?”
Bölgesel Amatör Lig bence çok kaliteli bir lig. Buradan yetkilileri kutluyorum. İnan ki üçüncü ligden daha iyi kalitede. Yalnızca bu lige daha iyi bir kalitede Hakemler verilirse sanırım çok güzel olacaktır. Bu lige herkes çok önem veriyor, çünkü 3.ligde yer bulamayan oyuncular buralarda kendilerine yer bulabilmektedirler.


“İlinizin diğer takımı Sağlıkspor  için görüşleriniz nedir?”
Genç dinamik bir takım oluşturulmuş, disiplinli iyi bir hocaları var, inşallah istedikleri hedefe ulaşırlar ve Eskişehir’mizi onur’e ederler. Demispora buradan sizin aracılığınızla başarılar diliyorum.


“Takıma takviye düşünüyormusunuz?”
Transfer olayı geçtiğimiz hafta Cuma günü bitti. Artık Ocak ayı geldiğinde bir orta sahaya oyuncu  kazandırmak için fikir birliği içinde görüşmelerimizi sürdürüyoruz.


“Takımınızı nasıl buluyorsunuz ve hedefiniz nedir”
Çok güzel kaliteli bir takım yaptık,inanın ki gerçekten hepsi kaliteli ve arkadaşlık üst seviyede,zaten arkadaşlık üst sevide olursa başarı zaten gelir.Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ben oyuncularımdan performanslarından çok memnunum. Bizim hedefimiz şampiyonluktur. Bu yıl ipi göğüslemek istiyoruz. Çok iyi bir transfer yaptık, iyi bir bütçemiz var. Tüm takım arkadaşlarım, başkan ve yöneticilerimizin beklentilerini bilerek yolumuza devam ediyoruz. Her gecen gün bir bütün olarak arkadaşlar, olarak birbirimizi seviyoruz, hepimiz abi kardeş gibiyiz, sorumluluğumuzu biliyoruz. Büyük bir uyum içerisinde sezon sonu başarıya ulaşacağımıza inanıyorum ve tüm futbol severlerden destek bekliyoruz. Oyuncularımıza verilen sözlerin hemen yerine getirilmesi takımda birlik beraberliği sağlıyor, motive ediyor buda bizleri sevindiriyor. Bütün oyuncularımıza sevgi ile yaklaşıyoruz.


“Beyköy Belediyespor maçını değerlendirir misiniz?”
 Biz buraya maçı kazanmaya geldik. Oyuncularım ilk yarıyı çok iyi değerlendirdi, fakat ikinci yarı oyundan düştüler. Mutlak kazanacağımız maçta son dakikada yediğimiz gol ile bir puana razı olduk. Çok centilmence bir maç oldu Beyköy Belediyespor’a çok teşekkür ediyorum. Hakem iyi bir performans gösterdi. Beyköy Belediye geçen yıldan çok şey kaybetmiş. Buradan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizde size çok teşekkür ediyoruz.


RÖPORTAJ: İBRAHİM TUZCU

1 yorum:

murat dedi ki...

hocam rahat ol hayal kırıklıgı olan Sultanbeyli belediyespor seni sabırsızlıkla bekliyo....

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.