Pazar, Ekim 13, 2013

Irmakspor liderliğini devam ettirdi

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grubun lideri Irmakspor,  Alemdağ Stadında ligin iddialı ekiplerinden Modafen'in konuğu oldu. Müsabakayı 3-1 kazanan Irmakspor haftayı 3 puanla kapayarak evine mutlu döndü.
İddiasını sürdürebilmek için mutlak 3 puan parolası ile maça başlayan ev sahibi Modafen, galip gelip aradaki puan farkını azaltmak amacındaydı. Maça hızlı başlayan Modafen 8.dakikada kalesinde golü gördü. Kontra topla ceza sahasına giren Semih attığı mükemmel gol ile takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Ne olduğunu anlamadan yenik duruma düşen Çekmeköy temsilcisi ataklarını sıklaştırsada defansındada bir o kadar hata yaptı. 14. dakikada Irmakspor geliştirdiği atakta ikinci golüde buldu, organize atak yapan Zeytinburnu temsilcisi Semih'in golü ile durumu 2-0 yaptı. İlk yarı deplasman ekibinin 2-0 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarı gerginlik ve kırmızı kartlar vardı
İkinci yarıya hızlı başlayan Modafen yaptığı ataklarla farkın kapanmasını istedi. 62. dakikada Yunus attığı gol ile farkın bire inmesini sağladı 1-2. Golden sonra maç oldukça gerginleşip sertleşti. Baskılarını sürdüren Modafen Yunus, Tolga ve Emrah ile net pozisyonları değerlendiremedi. 87.dakikada Irmakspor'dan Cemil kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 89.dakikada gelişen Irmakspor atağında Semih defansın hatasını affetmeyerek kendisinin ve takımının üçüncü golünü atarak durumu 3-1 yaptı. Maçın hakemi 7 dakikada uzatma gösterdi. uzatmalarda Modafen'den Mertcan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Sertliğin devam ettiği mücadelede Irmakspor'lu Hasan'da kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. Hakemin son düdüğü ile maçı 3-1 kazanan Irmakspor'un büyük sevinci vardı. Maç sonu Modafen tribünleri ve teknik heyetin maçın hakemine büyük öfkesi vardı.



HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" ids="85973,85972,85970,85971,85969"]

1 yorum:

dadaş dedi ki...

Modafenden kimse kirmizi kart gormedi iki kirmizi kart cikti ikiside irmakspordan di

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.