Perşembe, Ekim 17, 2013

Gaziosmanpaşa Baki Mercimek'le güldü

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un 7. haftasında Gaziosmanpaşaspor, Anadolu Selçukluspor’u 1-0 mağlup etti. Yeşil-kırmızılı ekibin golünü 2. yarıda oyuna giren Baki Mercimek attı.



İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada ikinci yarının 47. dakikasında Gaziosmanpaşaspor’dan Özkan kırmızı kart görürken Anadolu Selçukluspor penaltı kazandı. Konya temsilcisinde penaltıyı kullanan Yaser’in şutunu kaleci Sofu kurtardı. Penaltıdan sonra 10 kişi kalan Gaziosmanpaşaspor Samet ile sayısız gol pozisyonundan yararlanamazken, konuk takım da Vedat, Murat Can Bölükbaşı ve İbrahim Alan ile bir çok net pozisyonundan yararlanamadı. Karşılaşmanı 85. Dakikasında kazanılan korner atışında savunmadan çıkan Baki Mercimek şık bir kafa golü ile Gaziosmanpaşaspor’a hayat veren golü attı.


Maç 1-0 Yeşil Kırmızılı ev sahibi ekibin galibiyeti ile sona erdi. Gaziosmanpaşaspor bu galibiyet ile puanını 11 yaparken ligde 3. sıradaki yerini korudu. Konya Anadolu Selçukluspor bu sonuçla 5 puan ve averajla ligin dibine demir attı.


Stat: Sarıyer Yusuf Ziya Öniş
Hakemler: Hasan Avcı, Özmen Atalay, Fırat Zengin
Gaziosmanpaşa: Sofu Baykal, Özkan Yılmaz, Taner Araz, Uğur İmir, Kadir Deliömeroğlu, Muhammed Emin Bakan, Samet Yüksel (70’ Baki Mercimek), Yasin Yener, İbrahim Taylan Uzunoğlu(62’sedat Debreli), Hicabi Demir, (50.Dk Aykut Güler), Serhat Sağat
Konya Anadolu Selçukluspor : Mehmet Zeki Uçan, Fikret Topaloğlu,Mehmet Abdullah Çoban,Volkan Fındıklı,Can Demir Aktav, Vedat Bora, Serhat Mermer (78’çağrı Tekin) , Ramazan Durdu, Emrah Çetin,(46’ İbrahim Alan) Aykut Uluç, Yaser Hacımustafaoğlu (63’ Murat Can Bölükbaşı)
Sarı Kartlar: 58' Serhat Sağat (Gaziosmanpaşa), 34’ Can Demir Aktav, 73' Ramazan Durdu (Konya Anadolu Selçukluspor)
Kırmızı Kart: 47' Özkan (Gaziosmapaşaspor)
Gol: 85’ Baki Mercimek (Gaziosmanpaşa)


HABER: EROL EFTEKİN


[gallery columns="4" link="file" ids="86570,86571,86572,86573"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.