Cuma, Ekim 11, 2013

Düzcespor kazandı ama hazır değil

2013- 2014 sezonunda Düzce Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Düzcespor takımı, yeni sezon hazırlıklarının sonunuda, Perşembe günü saat 15:00'te , Şıralık sahasında Yalova Altınovaspor ile karşılaştı, Düzcespor müsabakayı 1- 0 kazandı.


Düzcespor Şıralık sahasında Yalova temsilcisi Altınovasporu konuk etti.Erdoğan Bıyık,Mutlu Kayan, Sedat Demirağ, İsa Eser, Sedat Polat,Ömür Kaya  müsabakayı  izlediler.Devamlı Düzcesporu izleyen renkli simalar trübünde yerlerini aldı. Düzcespor orta saha ve santrafor zafiyeti gözüktü,ilerisi için ümit vermeyen Düzcespor buna rağmen maçı kazanmasını bildi.


Güzel bir havada oynanan müsabakaya Düzcespor ilk dakikalarda daha atak gözüktü,fakat daha sonra Altınovaspor dengeyi kurdu, ilk yarı 0-0 bitti.İkinci yarıya hızlı başlayan Altınovaspor oldu,fakat maçın 60.dakikada sağ kanattan gelen ortaya Düzcespor’dan Celal düzgün bir vuruşla takımının golunü attı 1-0.İki takımın sahada ne yapmak istediğini bilemeyince tatsız tuzsuz geçen müsabaka Düzcespor’un galibiyeti ile sona erdi. En büyük  eksiğimiz  santraforumuz olmaması bunun için çalışmalarımız devam ediyor.Lig başlamadan bu sorunumuzda çözülecek. Topuk Yaylası kampımız Pazar günü sona erecek”dedi. Ayrıca Mudurnuspor takımı çok etkisiz bir futbol sergilemesi ilerisi için hiç ümit vermedi.


Maçtan sonra  Düzcespor basın sözcüsü Mutlu Kayan “Düzcespor’un hedefi her zaman zirve olmuştur. Bizim için bölgesel lig hedefi bile çok küçük. Bu takımın yeri kesinlikle profesyonel lig. Takımımıza  çok iyi bir santrafor almak düşüncesindeyiz “dedi.


Stat:Şıralık
Hakemler:Cihan Aydın,Olcay Parlak,İdris Albayrakoğlu
Düzcespor:Samet,Yücel,Emre,Ahmet,Serkan,Hakan,Bahadır,Hüseyin,Emrah,Celal,Tarık
Altınovaspor:Mehmet,EmreKaya,Melih,Kudret,Erdi,EmreKılıçsoy,Aykut,Salih,Enes,Mehmet Murat
Gol:60.dak..Celal


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU


[gallery link="file" ids="85748,85747,85746"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.