Perşembe, Ekim 10, 2013

Düzce'de 1.Amatör Lig 2 Kasım'da başlıyor



Düzce 1.Amatör Ligi'nde toplantı iptal edildi. 10 Ekim Perşembe günü yapılması gereken kura çekimi toplantısı katılım 6 takım olması nedeniyle Bayram sonuna kaldı. 2 Kasımda başlayacak 1.Amatör Ligine katılım olmayınca Tertip komitesi zorunlu olarak toplantıyı iptal etti.


 


Daha önceleri Asspor ile Düzce idmanyurduspor takımlarının Düzce Süper Amatör Ligden çekilmesi sonucu Kaynaşlı temsilcisi Üçköprüspor ve Çilimli temsilcisi Pırpırspor’un  bu lige katılmışlardı, Düzce Birinci Amatör Liginde de Kaynaşlı temsilcisi Tavak  Çimenspor Birinci Amatör Ligde yeni sezonda 17 takım ile mücadele edecek.Üçköprüspor ve Pırpırspor takımlarının yerlerine 1. Amatör Lige play – off oynayan Kirazlıspor ve Kurukavakspor takımları yükseldi. Kurallar gereği başka bir takım adını 1. Amatör Lige yazdıramayacak.


 


Lige katılacak takımlar şöyle
2013 – 2014 sezonunda Birinci Amatör Ligde Aydınpınarspor, Koçyazıspor, Doğanlıspor, Divapan Beçispor, Ağaköyüspor, Gölyaka temsilcileri Hacıyakupspor ve Kuyudüzüspor, Köprübaşıspor, Sıracevizlerspor, Kirazlıspor, Kurukavakspor, Çiftlik Gençlikspor, 1934 Selamlarspor, Üçyolspor, Sancakspor, Cumayeri temsilcisi Özsüt Avlayanspor ve Akçakoca temsilcisi Gökspor takımları mücadele edecek.


Müsabakaların oynanacağı  statlar
Lig ise 2 -3 Kasım 2013 tarihinde başlayacak. Ligde maçlar Akçakoca, Şıralık, Düzce Nurettin Zafer, Gölyaka sahalarında oynanacak.


Ayrıca Düzce Süper Amatör Ligi ise bu hafta başlıyor
12-13-09-2013 Tarihinde 13 Takımın mücadele  edeceği Süper Amatörde şu takımlar mücadele edecektir.


DÜZCESPOR –PIRPIRSPOR, KAYNAŞLI -GÜMÜŞOVA BELEDİYESPOR, K.SİNERJİSPOR- BAHÇEKÖYSPOR GÖLYAKASPOR –DİKMELİSPOR, YIĞILCASPOR -ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR, YENİTAŞKÖPRÜ -ÜÇKÖPRÜSPOR MAÇLARI OYNANACAK


 HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU


İBRAHİM TUZCU


 

Hiç yorum yok:

Ataşehir Arena yoluna namağlup devam ediyor

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta lider Ataşehir Arenaspor deplasmanda Doğan Güneşspor'u 6-3 mağlup etti.