Cumartesi, Ekim 19, 2013

Beyköy Belediyespor'un yeni hocası belli oldu

Beyköy Belediyespor’un yeni teknik direktörü İbrahim Hancı oldu. Kenan Şefeflioğlu’nun yerine teknik direktörlüğe getirilen Hancı, pazartesi günü yapılacak imza töreninden sonra yeni görevine başlayacak.
 Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta şampiyonluk parolası ile mücadele eden, ancak istenilen sonuçları alamayan temsilcimiz Beyköy Belediyespor, Kenan Şereflioğlu’ndan boşalan teknik direktörlük görevine 2011-2012 sezonunda Samsun Çarşambaspor’da görev yaparken Ayfonkarahisar maçından  istifa eden Hancı ile her konuda anlaşmaya vardı. Yeni hoca bugün Düzce’ye gelerek Beyköy Belediyespor Transfer Komitesi Başkanı Mehmet Keskin ile görüşerek anlaşmaya vardı. Akşam saatlerinde Beyköy Belediyespor Tesislerine gelen yeni teknik direktör Hancı, başkan Osman Kılıç, yönetim ve futbolcular ile  tanışma fırsatı buldu. İbrahim Hancı ile resmi sözleşmenin Pazartesi günü yapılması bekleniyor.  Beyköy Belediyespor yeni teknik direktörü İbrahim Hancı’nın yardımcılığını yine Nurettin Çolak yapacak.
 
İbrahim Hancı kimdir?
1973 Samsun-Çarşamba doğumlu , Çarşambaspor ve Fatspor takımlarında futbol oynadı. Futbolu bıraktıktan sonra 2007 yılından itibaren Çarşambaspor’u çalıştırdı. Çarşambaspor takımının Teknik Direktörü olarak BAL'da 2 yıl üst üste görev yaptıktan sonra 2011-20012 3. lige çıkmasını sağlamıştı.



HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.