Pazartesi, Ekim 14, 2013

Beyköy Belediyespor tat vermiyor

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta Beyköy Belediyespor Eskişehir temsilcisi Eskişehir Demirspor ile 1-1 berabere kaldı ve puan kayıplarına devam etti.
Maçtan notlar
Beyköy Belediyespor kötü sinyaller vermeye devam ediyor. Sezon başında Türkiye kupası maçında mükemmel futbol ile taraftarlarını umutlandıran Beyköy kötü gidişine devam ediyor. Taraftarlarına ümit vermeyen Beyköy Belediye aldığı  şaşırtıcı sonuçlar için dikkatleri üzerinde toplamaya başladı. Müsabaka güzel hava güzel bir zeminde oynandı. Seyirciler maça ilgi gösterdi. Emniyet teşkilatının diğer şehirlerde  müsabakalarda fazla görev almayıp Düzce Emniyet teşkilatı her maçta olduğu gibi yine 60 polis ile müsabakada yer alması yine dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Eskişehir Demirspor karşılaşmaya hızlı başladı, Fakat Beyköybelediye 11.dakikada Bayram kaleci Cemal ile karşı karşıya kalmasına rağmen gol vuruşu yapamadı, 13.dakikada kornerden gelen topu İlhan vurdu ve kaleci zorlukla çeldi. 19.dakikada Samet attığı şutu Bahadır kale çizgisi üzerinden çıkardı. 22.dakikada yine Samet attığı şutu kaleci İlker çeldi. Beyköy Belediyespor ilk yarıda rakibin ataklarını kesmeye başardı ve kontra ataklarla rakip kalede gol aramaya çalıştı. Mücadelede iki takımda ilk yarı birbirine üstünlük kuramadı.

İkinci yarıya daha hızlı başlayan Beyköy Belediyespor oldu. Oyunda dengeyi kurmasını bilen Beyköy Belediye golcüsü Bayram’ın beceriksizliği yüzünden gol fırsatlarını değerlendiremeyince, oyuna yerine giren yeni transfer Fehmi etkili oldu. Fakat 75.dakikada Samet güzel bir vuruşla topu filelere gönderince Eskişehir temsilcisi 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra rakibi baskı altına almaya çalışan Beyköy Belediyespor 83. dakikada yaşanan karambol’de skoru eşitledi. (1-1). Bu golden sonra rakip kaleye baskı kuran Beyköy Belediyespor, kontra ataklarla kalesinde tehlike yaşamaya başladı.85 dakikada Atıl kaleye attığı şutu kaleci İlker güçlükle kornere attı. 90.dakikada Onur sağdan gelen ortaya iyi vurdu kaleci İlker yine mükemmel çıkardı. Müsabakada başka gol olmayınca maç 1-1 berabere bitti.

 Beyköy Belediyespor aldığı bu beraberlikle 4 puana çıkarken, Eskişehir Demirspor puanını aldığı bu beraberlikle 8 yaptı. Beyköy Belediyespor haftaya deplasmanda aynı ilin takımı Akçakocaspor ile oynarken, Eskişehir Demirspor sahasında Adapazarıspor ile oynayacaktır.

Maçtan sonra görüştüğümüz Beyköy Belediyespor Teknik Direktörü Kenan Şereflioğlu maç hakkında “İlk yarıda onlar bizden iyi oynadılar, ikinci yarıda ortada bir maç oldu. Bundan sonraki haftalarda takımım toparlanacaktır, seyircilerimize iyi futbol izlettireceğiz” açıklamasında bulundu.

Stat: 18 Temmuz
Hakemler: Gökhan Koyun,Yakup Bulut,Muhammet Şentürk ( Trabzon bölgesi)
Beyköy Belediyespor: İlker,İlhan,Çağlar (81.dak.Fehmi),Bahadır,Gökhan,Emre Oğuzhan(80.dak.İsmail), Soner,Bayram (71.dak.Selman), Ahmet,Selim
Eskişehir Demirspor: Cemal,Çağrı,Ozankan,Fahri,Göktuğ,Tamer,Ceyhun,Mehmet,
Şahan(62.dak.Onur),,Metin (80.dak.Atıl),Samet
Sarı kartlar: 30.dak.İlhan,65.dak.Soner,66.dak.Gökhan,75.dak.Emre,87.dak.İlker,(Beyköybelediyespor),60.dak.Göktuğ,75.dak.Metin
Goller: 75.dak.Samet (Eskişehirdemirspor),83 dak.Emre (Beyköybelediyespor)

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU


[gallery link="file" ids="86206,86205,86204,86203,86199,86200,86201,86202"]

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.