Salı, Ekim 15, 2013

Bayrampaşa Tunaspor'a Ramispor sahip çıktı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup'ta, şampiyonluk mücadelesi veren, Bayrampaşa'nın Kırmızı Lacivertli ekibi Tunaspor, arife günü kendi stadı Bayrampaşa Belediye Sahasında çalışamamanın şokunu yaşıyor.
Pazar günü Lig ikincisi Batı Trakyaspor'la çok önemli bir müsabakaya çıkacak olan Lider Tunaspor Futbol Takımı, her gün aynı saat'te 17.00'de Antreman yapmak için geldiği Bayrampaşa Belediye Sahası'nın kapılarının kilitli olduğunu fark etti. Tunaspor Kulübü Başkanı Mustafa Altuntaş hemen stat yetkililerini telefonla arayarak, Tunaspor'un bu maduriyeti'nin giderilmesini istedi. Başkan Altuntaş'a yapılan açıklamada, arife günü Stat personelinin Bayram izinine çıktığından dolayı, Bayrampaşa Belediye Sahası'nın kapalı olduğu açıklaması yapıldı.



Başkan Altuntaş çare aramaya başladı
Süper Amatör Lig 2.Grup'ta iki namağlup Takım,Tunaspor ile Batı Trakyaspor'un karşı karşıya geleceği 10. hafta mücadelesinde, ev sahibi Bayrampaşa Tunaspor antreman yapabilecek sahayı ararken, imdadına Ramispor yetişti. Ramispor kapılarını arife günü Tunaspor'a açarak, 2.Grup'ta zirveyi çok yakından ilgilendiren bu önemli müsabakaya hazırlanmasını sağladı.


IMG_1169



Tunaspor'dan Ramispor'a teşekkür
Tunaspor Başkanı Mustafa Altuntaş, antreman sonrası bir açıklama yaparak Süper Amatör Lig 2.Grup'ta, şampiyonluk mücadelesi veren ve bu hafta çok önemli bir müsabakaya çıkacak olan Tunaspor Futbol Takımımıza, kapılarını açan Ramispor Yönetim Kuruluna, Başkanı Sayın Ercan Çalışkan'a ve Genel Kaptan Sayın Bülent Altındirek'e, şahsım ve camiam adına çok teşekkür ettiğimi ifade etmek istiyorum"dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN
www.tunaspor.com

1 yorum:

ahmet dedi ki...

Lafa gelince mangalda kül bırakmayan idareciler,arefe gününden kulüplere haber vermeden tesisi kapatan stad müdürü ve hafta sonu final maçına çıkacak olan namağlup lider bir takım.Karşı taraftan ve uzak yerlerden idman için gelen futbolcular ve keyfi olarak habersiz kapatılmış bir tesis.Sonra futbolumuz niye gelişmiyor diye dumandan yakınmalar.Bu rezalette emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler! bir dahaki sefere ramazan bayramından itibaren haber vermeden kapatın .

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.