Salı, Ekim 01, 2013

Akçakocaspor'da keyifler yerinde

 Bölgesel Amatör Lig 9.Grup ikinci hafta maçında, Akçakocaspor deplasmanda Afyon temsilcisi Emirdağspor’u 3-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Haftaya sahasında oynayacağı Karasuspor maçına moral depoladı.

Bölgesel Amatör lige bir hayli sıkıntılı başlayan Emirdağspor, evinde karşılaştığı Akçakoca karşılaşmasından da sahadan yenilgi ile ayrılarak kötü gidişatını sürdürdü. Maça ilgi çok azdı. Akçakoca’dan da taraftar yoktu.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta yer alan Emirdağspor takımında çöküş sürüyor. Geçtiğimiz hafta sezonun ilk maçında deplasmanda Eskişehir Demirspor takımına 5-0 yenilen kırmızı beyazlılar, kendi seyircisi önünde Akçakoca ile karşı karşıya geldi. Akçakocaspor aldığı bu galibiyetle şimdiden şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi
 
Emirdağspor ilk yarıya  ev sahibi olmanın verdiği avantaj ile maça iyi başlayan Kırmızı beyazlılar maçın ilk dakikasında büyük gol fırsatından yararlanmadılar. Bir çok atakları değerlendiremeyen Emidağspor, karşılaşmanın 30. Dakikasında Akçakocaspor  ender geliştirdiği atakta golü bulan taraf oldu. Sol taraftan gelen Kadir’in ortası  Muslik’e çarpınca (kk)Akçakoca golü buldu. 1-0. Bu dakikadan sonra ev sahibi ekip beraberlik golünü arasa da ilk yarıda bulamadı ve devreyi 1-0 yenik kapattı. İkinci yarıya etkili başlayan Akçakocaspor  maçın 47. Dakikasında yine Onur’un ortası Özgür’e çarpınca  (k.k) Akçakocaspor durumu 2-0 ‘a getirdi. 2 farkı bulan Akçakocaspor maçta inisiyatifi eline aldı. Onur Yüksel sahneye çıktı ve durum 3-0 oldu. Kalan dakikalarda kırmızı beyazlılar sahada başka gol bulamadı ve mutlak üç puan için çıktığı karşılaşmada puansız ayrılarak sevenlerini üzmeye devam etti. Akçakocaspor sezonun ikinci galibiyetini aldı.Akçakocaspor aldığı bu galibiyetle puanını 6 ‘ya çıkartırken,Emirdağspor halende puanla tanışamadı.

Akçakocaspor haftaya kendi sahasında Sakarya temsilcisi Karasuspor ile oynarken,Emirdağspor Sultanbeyli Belediyespor deplasmanında oynayacaktır.

Maçtan sonra Emirdağspor kulüp başkanı isyan etti
Külüp başkanı Cüneyt Gargılı maçtan sonra verdiği demeçte şunları söyledi” Sonuç olarak Emirdağspor’da Emirdağ’da hiçbir insanoğlu destek olmuyor. Kime gidersek gidelim bize söyledikleri tek şey Emirdağspor’a yaptık şeklinde oluyor. Ne yaptıklarını da bilmiyorum doğal olarak insanlardan ve kurumlardan destek bulamadığımız zaman yalnız kalıyoruz. Bir başına mücadele etmeye çalışıyorsun. Emirdağ bu kafa ile nereye gider bilinmez ama bazı şeyleri düzeltmeme çalışıyoruz” dedi.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Kamiloba'da Koçak farkını ortaya koydu

İstanbul 2. Amatör Lig 2. Grup’ta Kamilobaspor son iki maçta dört puan alırken özellikle teknik direktör Orkun Koçak’ın hamleleri bu başarıd...