Salı, Temmuz 09, 2013

Zonguldakspor'dan kaleye dev transfer

BAL’da zirve mücadelesi vermeyi amaçlayan Zonguldakspor, 2. Lig ekiplerinden İnegölspor’un tecrübeli file bekçisi Sofu Baykal’ı renklerine kattı.
Güçlü bir kadro ile mücadele etmek isteyen Zonguldakspor yönetimi, transfer çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ile anlaştıktan sonra  transfer çalışmalarına  start veren Kırmızı-Lacivertli ekip iç transferde Barış, Fatih Deniz,  Burak ve Kaleci Ahmet ile yeniden anlaşmış, dış  transferde ise Van Belediyespor’dan Deniz Sert, Samsunpor’dan Sergen Çelik ve Kozlu Belediyespor’dan Emin Gürkan Bingül’ü renklerine katmıştı. Transfer  çalışmalarında ince eleyip sık dokuyan  Kırmızı-Lacivertli yönetim,  kalede sıkıntı yaşamamak için İnegölspor’un tecrübeli File Bekçisi Sofu Baykal’ı renklerine kattı. Daha önce yapılan görüşmelerde prensipte anlaşmaya varılan 1982 doğumlu tecrübeli Kaleci Sofu Baykal, Zonguldak’a gelerek Transferden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Harun Demir ile yaptığı son bir görüşme sonrasında anlaşmaya vardı. Kırmızı-Lacivertli atkıyı boynuna asan kaleci Sofu Baykal,  Zonguldak’a şampiyonluk yaşamaya geldiğini söyledi.


SOFU BAYKAL KİMDİR ?
1 Ocak 1982 Ereğli doğumlu. Futbola Yeni Sümerspor’da başlamış. Daha sonra Antalyaspor’a transfer  olarak orada profesyonel olarak imza atmış. Sırası ile Aksaray, Fetiye, Isparta, Turgutlu, Yozgat, Ofspor, Ispartaspor, Denizli Belediye, Bayrampaşaspor ve son iki sezondur da İnegölspor formasını terleten Sofu Baykal, yeni sezonda Zonguldakspor’un başarısı için mücadele edecek. A2 Liginde 35, TFF 2. Lig’de 102, TFF 3. Lig’de 162, Türkiye kupası maçında 4 kez forma giyen tecrübeli Kaleci Sofu, geçen sezon 2. Lig ekiplerinden İnegölspor forması altında  31 resmi maçta  görev yapmış. Tam bir istikrar abidesi olan Sofu Baykal’ın transferi  ile kaleyi sağlama alan Kırmızı-Lacivertli yönetim, diğer mevkiler için transfer çalışmalarına önümüzdeki günlerde hız verecek.


KAYNAK: www.demirmedya.net

1 yorum:

ilker kurtuluş dedi ki...

çok iyi transfer.hayırlı olsun

İkitelli Köyiçi üçüncü turda

İstanbul U15 Şampiyonası 2. Tur maçında Başakşehir İkitelli Köyiçispor, Cevizlispor'u 2-1 yenerek 3. tura yükseldi.