Cumartesi, Temmuz 06, 2013

Yeniköyspor'da iç transfer tamam gibi

Bölgesel Amatör Lig’e bir sezon aradan sonra Teknik Direktör Osman Yıldırım’ın önderliğinde yeniden dönen Yeniköyspor’da, iç transferde hareketli saatler yaşanıyor.


Yeniköy Spor Kulübü’nde Genel Kaptan Cemal Kabil ve Yönetim Kurulu üyeleri ilebirlikte yapılan görüşmeler sonrasında Barış Kasaroğlu, Emirhan Özkan, Batukan Güven, Sezer Zengiligil, Tayfun Genç ve Şenol Yıldırım ile yeniden anlaşıldı.


IMG_5561


Barış Kasaroğlu kimdir?
1991 doğumlu stoper mevkiinde forma giyen futbolcu, futbol hayatına 2002 yılında Beykoz’un Ortaçeşmespor takımında başlamış ve 9 yıl boyunca istikrarlı bir grafik çizerek altyapıda bütün kategorilerde forma giydikten sonra A takım düzeyinde de başarı ile forma giymiş ve geçtiğimiz sezon başında Yeniköyspor’a transfer olmuştur. Barış Kasaroğlu, Yeniköyspor’un savunmasında geçtiğimiz sezon oldukça başarılı bir grafik çizmiş, Yerel Futbol Ödül Gecesi’nde de yılın karmasına girmeye hak kazanmıştı.


IMG_9179


Emirhan Özkan kimdir?
1991 doğumlu stoper mevkiinde forma giyen futbolcu, futbol hayatına 2005 yılında Gümüşderespor’da başlamış ve 2008 yılında Trabzon’un Büyükliman Belediyespor takımına transfer olmuş ve 2 sezon burada forma giydikten sonra yeniden Gümüşderespor takımına dönmüştür. 2011 yılını yeninden memleketi olan Trabzon’da Büyükliman Belediyespor takımında noktalayan Emirhan, geçtiğimiz sezon Yeniköyspor’da Barış ile iyi bir ikili oldular ve adlarından sıkça söz ettirdiler.


IMG_9164


Batukan Güven kimdir?
1993 doğumlu savunma futbolcusu futbol hayatına 2004 yılında Galatasaray altyapısında başlamış ve 2011 yılına kadar burada forma giymiştir. 2007 yılında altyapıda bir sezon Damlaspor formasını da terleten futbolcu 2012 yılında Tepecikspor’la anlaştıktan sonra Eylül ayında CFS Bağcılarspor takımında forma giydi. Sol bek mevkiinde forma giyen futbolcu Yeniköyspor’la aynı grupta ligde mücadele etmiş ve Sarıyer temsilcisi Yükselme Gruplarına kaldıktan sonra Batukan’ı CFS Bağcılarspor’dan renklerine katmış ve Yükselme Gruplarında da tüm maçlarda başarı ile forma giymiştir. Batukan Güven’in Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 Ligi’nde 22 maçta 3 golü ve A2 Ligi’nde de 2 maçı bulunuyor.


IMG_9149


Sezer Zengiligil kimdir?
1993 doğumlu futbolcu, futbol hayatına 2004 yılında Kuştepe’de başlayan orta saha oyuncusu burada 2007 yılına kadar forma giydi. 2008 yılında Sarıyer altyapısına transfer olan futbolcu burada 2011 yılında Profesyonelliğe imza attı ve geçtiğimiz sezon başı da Yeniköyspor’la amatörlüğe dönüş yaptı. Orta sahada mücadeleci yapısıyla dikkat çeken Sezer, Yerel Futbol Sitesi Ödül Gecesi’nde de yılın karmasına seçilmişti. Sezer Zengiligil’in Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 Ligi’nde 16 maçta 2 golü ve TFF 2.Lig’de Sarıyerspor’la bir maçı bulunuyor.


IMG_9165


Tayfun Genç kimdir?
1992 doğumlu orta saha oyuncusu, futbol hayatına 2004 yılında Kazım Karabekir Mevlanaspor’da başlamış ve 4 sezon altyapıda forma giydikten sonra Sarıyer’e transfer oldu. 2010 yılını Ayazağaspor’da hem altyapıda hem de A takımda 18 yaşında forma giydi. 2011 yılında Sarıyer’e yeniden dönen Tayfun, burada profesyonelliğe imza attı ve geçtiğimiz sezon Yeniköyspor’la amatörlüğe dönüş yaptı. Bu sezon Yeniköyspor’da oldukça başarılı maçlara imza atan futbolcu, hemen hemen her maçta forma giyerek istikrarlı bir grafik çizdi. Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 Ligi’nde 19 maçta 1 golü bulunuyor.


IMG_9765


Şenol Yıldırım kimdir?
1989 doğumlu sol kenar oyuncusu futbol hayatına 2003 yılında Anadolu Üsküdar 1908’de başladı ve 2008’de Kozyatağı İdmanyurduspor’a transfer oldu. 2008 yılını Kepez Belediyespor’da geçirdikten sonra tekrar Kozyatağı İdmanyurduspor’a geldi ve 2 sezon daha burada forma giydikten sonra 2011 yılında Yeniköyspor’la anlaştı. Burada Bölgesel Amatör Lig’de 13 maçta 1 golü bulunan futbolcu, takımının Süper Amatör Lig’e gerilediği sezonda da forma giydi ve bu sezon Yeniköyspor’u yeniden Bölgesel Amatör Lig’e taşıyan futbolcular arasında yer aldı. Güçlü fiziği ve süratiyle ön planda olan Şenol, bu sezon attığı gollerle etkili oldu.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

Beylikdüzü fırsatı kaçırmadı, zirveye ortak oldu

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Beylikdüzüspor sahasında Sarıyer  Yenimahallespor'u 1-0 yenerken, lider İshaklıspor'un puan kaybe...