Pazar, Temmuz 07, 2013

Tunaspor'dan Çankırı Marufspor'a kutlama

Bayrampaşa Tunaspor Yönetim Kurulu, 1.Amatör Lig'e yükselme başarısı gösteren,Çankırı Marufspor'abir tebrik mesajı yayınladı.
Bayrampaşa Tunaspor Kulübü'nün tebrik mesajında,"2.Amatör Lig 8.grupta yer alan İlçemizin yeni camialarından Çankırı Marufspor'un 1.Amatör Lig'e yükselmesini büyük bir sevinçle karşılamış bulunmaktayız. Elde ettikleri bu başarıdan ötürü Çankırı Marufspor'u tebrik ediyor ve 1.Amatör Lig'te bu başarılarının tekrarını temenni ediyoruz. Ayrıca U16 Lig 20.grupta İlçemizi en iyi şekilde temsil ederek grup'ta şampiyon olan Çankırı Marufspor'un gençlerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

2 yorum:

yılmaz beyoglu dedi ki...

bızde çok teşekür ederız bayrampaşamızın guzıde kulubu Tunaspora kardeşlıgımızın ebedı devam etmesını dılıyorum baskanımız Huseyın ünver ve tüm yönetım adına çok teşekür ederız

Metin dedi ki...

1.Amatör ligine yükselmemizi resmi web sitelerinden duyuran ve bir tebrik mesajı yayınlayan Tuna Spor Başkanı Sayın Mustafa Altuntaş’a, Yönetim Kurulu üyelerine ve Tunaspor camiasına teşekkür ederiz.

http://marufspor.com/component/content/article/35-maruf-spor-genel/209-marufspor-tunaspor.html

Ataşehir Arenaspor 9'da 9 kusursuz

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta lider Ataşehir Arenaspor sahasında Küçükyalı Örnekspor'u 4-0 yenerek 9. maçını da kazandı.