Çarşamba, Temmuz 03, 2013

Öz Ataşehirspor'a kötü sürpriz

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta Öz Ataşehirspor, 1. Amatör Lig umutlarını son haftaya taşıdığını düşünüyordu ancak Kanlıcaspor'un son hafta sahaya çıkmayacağını açıklaması Ataşehir ekibinin umutlarını sona erdirdi.



Geçen hafta, üçüncü sıradaki Harb-İş'i 3-1 yenerek rakibiyle arasındaki puan farkını 2'ye indiren Öz Ataşehirspor, son hafta maçını kazanıp rakibinin puan kaybetmesini bekleyecekti. Ancak beklenmedik bir şey oldu ve bu sezon başarılı bir grafik çizen ancak iddiası kalmayan Kanlıcaspor TFF İstanbul İl Temsilciliği'ne yazı vererek son hafta maçına çıkmayacağını bildirdi.


Bu durum Öz Ataşehirspor'da şok etkisi yarattı çünkü böylelikle Harb-İşspor son hafta maçını hükmen kazanıp 1. Amatör'e çıkan son takım oldu. Öz Ataşehirspor yönetimi Kanlıcaspor yönetimiyle temasa geçerken "Biz puan durumunu bilmiyorduk. Böyle kritik bir durum olduğunu bilsek o yazıyı TFF'ye göndermezdik" yanıtını aldı.


Konuyla ilgili ulaştığımız TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, "Kanlıcaspor dilekçesini verdi ve bu dilekçe işleme koyuldu. Maçları da programdan çıkarıldı. Dönüş yapılması olanaksız" dedi.


HABER: EFKAN BUCAK

3 yorum:

ONUR dedi ki...

Ben harbiş-in kaptanıyım. son maçımızda kanlıcayı yenip ligden çıkmak isterdik ancak bizim yapabileceğimiz birşey yok. Öz ataşehire haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Aynı olay bizimde başımıza gelse bizde tepki gösterirdik. Öz ataşehirli arkadaşlara geçmiş olsun. Geçen hafta bizi yendikleri maçta gayet kaliteli bir ekip olduklarını gösterdiler. Ayrıca futbolcularda düzgün efendi kaliteli insanlar. Çok önemli bir maç olmasına rağmen, saha içinde hiçbiri ile bir sıkıntı yaşamadık.

isa erçel dedi ki...

amatör futbolu yönetenlere soruyorum bu duruma nasıl musade ettiniz

Selçuk dedi ki...

Değerli federasyon yetkilileri bu ligden son hafta çekilmelerini hiç araştırdılarmı ne olduda son hafta katılmamaları gündeme geldi kabarcık sporu seneye 2.amatör kümede mücadele etmeyecekti yoksa edecekmi komedi süreci devam ediyor.yazıklar olsun...

İkitelli Köyiçi üçüncü turda

İstanbul U15 Şampiyonası 2. Tur maçında Başakşehir İkitelli Köyiçispor, Cevizlispor'u 2-1 yenerek 3. tura yükseldi.