Salı, Temmuz 16, 2013

Ormanlı Köyü'nün şampiyonu Celepköy oldu

Çatalca Ormanlı köyü geleneksel Kaymakamlık Futbol turnuvasının bu yılki şampiyonu finalde Salih Yılmaz'ın başında çıktığı maçta Başakköy'ü 5-4 yenen Celepköy takımı oldu.


Çatalca Ormanlıköy 8.Kaymakamlık Futbol turnuvasına Ormanlıköy, Hisarbeyliköyü, Celepköy, Çiflikköy, Başakköy, Yazılköy, Kahramandereköy ve Karacaköy olmak üzere 2 Grupta 8 köy lig usulü oynan müsabakaların ardından oynan çeyrek final ve yarı final maçlarının ardından hafta sonu Başakköy, Celepköy futbol takımları arasında oynan final maçı ile sona erdi.


Ormanlı köy sahasında Başakköy-Celep köy takımları arasında oynan final maçını Çatalca Kaymakamı Nevzat Taştan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, AKP Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, Olcay Seçilir, Mustafa Sezer, Kerem Beşer ve çevre köylerden gelen kalabalık sporsever bu önemli müsabakayı izlediler.


Gültepe Özgençliksporun eski Başkanı Olcay Seçilir'in destek verdiği Celepköylü futbolcular müsabaka öncesi ısınırken üzerinde Büyük Başkan Olcay Seçilir yazılı resimli tişotlerle çıkarak Olcay Seçilir'e büyük jest yaptılar ve köylüler tarafından da büyük alkış aldılar.


Müsabakanın ilk yarısında daha istekli ve atak futbol sergileyen Celepköy futbolcularından Oğulcan, Gürkan ve Anıl canın attığı gollerle ilk yarıyı Başakköy takımı karşında 3-0 önde kapadı. İkinci yarıya ilk yarının vermiş olduğu 3-0 lık rahatlığı il sahaya çıkan ve lakayıt oynayan Celepköy futbolcuları karşında Başakköy takım oyuncuları ise daha istekli atak futbol serilemeye başladı.


Başak köy takım Fatihin attığı golle skoru 3-1 yaptı ve fark ikiye indi skor 3-1 oldu. Celepköy günün başarılı ismi Oğulcan kendisinin ikinci takımının dörtüncü golünü atarak yeninden farkı üçe çıkaran gollü attı ve skor 4-1 oldu. Başakköy takımının başarılı oyuncusu Yasin şık bir vuruş yaparak takımının ikinci golünü attı ve farkı ikiye indirerek skoru 4-2 yaptı. Celepköy takımında sol kanatın başarılı isimi Cevher oynadığı güzel futbola birde klâsına yakışır gol atarak skoru 5-2 yaptı ve farkı üç çıkardı. Başakköy takımında Çağatay ceza alanın içinde top çok sert vurdu ve takımının üçüncü golünü attı ve farkı ikiye indirdi skor 5-3 oldu. Müsabakanın uzatma dakikalarında penaltı kazanan Başakköy takımında topun başına geçen Çağatay topu ağlara yollayarak farkı bire indirdi skor 5-4 oldu. Karşılaşma Celepköy takımında 5-4 üstünlüğü ile sona erdi ve rakibini mağlup eden Celepköy takımı 8.Ormanköy Çatalca Kaymakamlık turnuvasının şampiyon olan takımı oldu ve karşılaşmanın bitiş düdüğü ile büyük sevinç yaşayan takım oldu.


Şampiyon olan Celepköy takımı köy meydanına giderek köy halkı ve futbolcular teknik heyet topluca iftarlarını açtılar. Burada Celepköy Muhtarı Mustafa Yaşar Özkan iş adamı ve Gültepe Özgençlik spor eski başkanı Olcay Seçilir'e köy takımlarına vermiş olduğu katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Karşılaşma sonrası dereceye girenler kuplarını Çatalca kaymakamı Nevzat Taştan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, AKP Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, Harun Koca tarafından aldılar. Kupa töreninde iş adamı ve Gültepe Özgençlikspor eski başkanı Olcay Seçilir turnuvaya ve ilçe sporuna katkılarından dolayı günün anısı olarak Çatalca kaymakamı Nevzat Taştan'a teşekkür ve tablo hediye etti.


 


1.Celepköy-Çatalca Kaymakamı Nevzat Taştan
2.Başakköy-Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara
3.Karamandere -AKP Çatalca İlçe Başkanı Selim Güç bilmez
Centilmen takım: Celepköy-Harun Koca


 


BAŞAKKÖY: Tunca, Sergen, Fatih**A.Rahman, Umut, Güngör, Çağtay, Yasin, Fuat, Selim, Gürkan, Aykut, Ozan
CELEPKÖY: Aykut, Recep, Ömer, Turgay, Yusuf, Emre, Tugay, Gürkan, Oğulcan, Anılcan, Cevher, Alper, Koray, Sinan, Caner, Hasan.
GOLLER: 9,54.Dk Oğulca,12.Dk Gürkan,33.Dk Anılca,79.Dk Cevher-Celepköy 49.Dk Fatih,76.Dk Yasin,82,90+2 pen.Çağatay-Başaköy


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery columns="5" ids="69665,69664,69663,69660,69661,69662,69659,69658,69657,69651,69652,69653,69656,69655,69654,69650,69649,69648"]

Hiç yorum yok:

Beylikdüzü fırsatı kaçırmadı, zirveye ortak oldu

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Beylikdüzüspor sahasında Sarıyer  Yenimahallespor'u 1-0 yenerken, lider İshaklıspor'un puan kaybe...