Perşembe, Temmuz 04, 2013

Mustafa Uzun'dan teşekkür mesajı

İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup'ta başarılı olarak 1. Amatör Lig'e çıkan Ayazağa Esenspor'da Genel Kaptan Mustafa Uzun, sezonun sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.



Uzun açıklamasında, "Sezon başlamadan önce koyduğumuz hedef doğrultusunda 2. Amatör Lig'den 1. Amatör Lig'e yükselmemizde maddi manevi katkısı bulunan başta sayın başkanımız ve yönetim kurulumuza, bilgisinin ve birikiminin tümünü futbolcularımızı eğitmekle harcayan saygıdeğer hocalarımıza, terinin son damlasına kadar bu yolda mücadele eden bütün futbolcu kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım.


Ayrıca grubumuzda bulunan ve bizimle birlikte bir üst lige yükselen İstanbul Malatyaspor ve Araphanspor takımlarını tebrik ederim. Gurubumuzdaki mücadele eden ancak bu sene yükselemeyen diğer takımlara da önümüzdeki sezon için başarılar dilerim.
Son olarak maçlarımızda görev yapmış tüm hakemlerimize, saha komiserlerimize, gözlemcilerimize ve tüm basın mensuplarına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Beylikdüzü fırsatı kaçırmadı, zirveye ortak oldu

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Beylikdüzüspor sahasında Sarıyer  Yenimahallespor'u 1-0 yenerken, lider İshaklıspor'un puan kaybe...