Pazartesi, Temmuz 15, 2013

Levent Kara GOP Venüs'ten ayrıldı

Uzun yıllar profesyonel liglerde oynadıktan sonra amatöre dönüş yapan kaleci Levent Kara, GOP Venüs'ten ayrıldığını açıkladı.



Tecrübeli kaleci, "GOP Venüs'e elimden gelen en iyi hizmeti verdiğimi düşünüyorum. Geçen sezon Süper Amatör'e çıkma mücadelesini uzun süre devam ettirdik ancak olmadı...  Kulübümle karşılıklı anlaşarak ayrıldık. Tecrübelerimle başka bir kulübe yardımcı olmak istiyorum" dedi.


37 yaşındaki başarılı kaleci kariyerinin büyük bölümünde profesyonel oynadı. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde profesyonel olan Levent Kara sırasıyla Yeni Malatyaspor, Elazığ Belediyespor, Hakkarispor, Muşspor ve DİSKİ'de oynadıktan sonra Bodrum Yalıkavakspor'da amatöre döndü. Tecrübeli kaleci Çakmakspor, Kavacıkspor, Bağlarbaşıspor, Göktürkspor, Pazariçi Köprülüspor, Bakırköyspor ve GOP Venüs'te oynadı.


HABER: EFKAN BUCAK 

1 yorum:

SÜLEYMAN ATAR dedi ki...

Sadece 1 kere maçta karşılaştığımız ve adının levent olduğunu şimdi öğrendiğim kaleci kardeşim Kaliteli Kaleciğilinin yanında, Adamlığı ve Centilmenliği ile çevresinde çok büyük yer edinmiştir diye düşünüyorum...

2023-24 Türkiye U16 Şampiyonası 2. Tur Sonuçları

 Türkiye U16 Futbol Şampiyonası'nda 2. tur, 4 grup merkezinde oynanmaktadır...