Pazartesi, Temmuz 15, 2013

Kaptan gemiyi terketmedi

İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Beykoz İlçesinin yeşil-kırmızılı ekibi Paşabahçespor yeni sezon öncesinde ligde hedefini üst sıralar olarak belirlerken,  daha öncede Paşabahçe forması ile önceki sezonlarda forma giyen Gogo lakaplı Gökhan Suülker ile tekrardan anlaştı.

Gökhan Suülker yaptığı açıklamada, ''2011-2012 sezonu devre arasında geldiğim Tuzlaspor'da Süper Amatör Lig Klasman Grubunu lider bitirerek Bölgesel Amatör Lige yükselme sevinci yaşadım ve ardından tekrardan 2012-2013 sezonu başında tekrardan Paşabahçe'ye geri dönerek yeni sezonda yeşil-kırmızılı formayı giydim. 2012-2013 sezonunda Bölgesel Ligin devre arasında tekrardan Tuzlaspor'a transfer oldum ve Tuzlaspor'la 3.Lige yükselme sevinci yaşadım. 3.Ligde kontenjan yüzünden orada oynayamayacağım için benim için her zaman farklı bir yeri olan kendi kulübüm Paşabahçespor'da oynamayı tercih ettim. Başta Kulüp Başkanımız Haldun Soytürk'e bana olan güvenini boşa çıkarmamak için çalışacağım. Zaten Paşabahçe takımı çok iyi oyunculardan kurulu bir takım olacak ve ben de yuvama dönüyorum. Bundan daha mutluluk veren başka bir şey olduğunu da sanmıyorum'' dedi.


 


HABER- FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK

Hiç yorum yok:

Beylikdüzü fırsatı kaçırmadı, zirveye ortak oldu

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Beylikdüzüspor sahasında Sarıyer  Yenimahallespor'u 1-0 yenerken, lider İshaklıspor'un puan kaybe...