Cuma, Temmuz 05, 2013

Finalin adı Silivri-Mimarsinan

Bu yıl ikincisi organize edilen Veteran Turnuvasının son günlerinde final biletini alan takımlar Silivrispor Veteran takımı ile Silivri Mimarsinan Veteranları oldu.

Önceki gün yapılan yarı final mücadelelerinde müthiş bir heyecan ve futbol kalitesi vardı. Silivri Stadı’nda oynanan ve baştan sona mükemmil bir oyun sahneleyen ekipler isimlerini finale yazdırabilmek adına ellerinden geleni yaptı. Önceki gün oynanan ilk maçta Silivrispor Veteran takımı ile Ortaköyspor veteranları karşı karşıya geldi. Oynanan maçın normal süresi 0-0 bittiği için maçın sonucunu atılan seri penaltı atışları belirledi. Atılan penaltı atışlarında kalesinde devleşen Silivrispor kalecisi Gürkan Uzun, iki penaltı atışını kurtararak takımını finale taşıyan isim oldu.

Mimarsinan Murat’la finalde
Silivri ve Ortaköy mücadelerinin ardından ikinci finalisti belirlemek için oynanan Mimarsinan ve Kadıköy Veteranları mücadelesinde kazanan Mimarsinan ekibi oldu. Silivri Stadı’nda oynanan ve güzel bir mücadeleye sahne olan maçta Mimarsinan takımını finale taşıyan gollerin ikisini de Murat Kılıç kaydetti. Hafta sonu yapılacak olan final müsabakalarında Silivri Veteran takımı ile Mimarsinan Veteran takımları karşı karşıya gelecek.

Futbol severler maçları takip etti
Yarı final müsabakalarının izleyicileri de çoktu. Turnuvanın son günlerinde oynanan maçları takip eden futbolseverler az da olsa tribünleri doldurdu.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

[gallery columns="5" ids="68175,68174,68173,68171,68172"]

Hiç yorum yok:

Üsküdar Anadolu'da Sevde Minel Demirtaş farkı

Kadınlar 3. Futbol Ligi 14. Grup'ta şampiyon olan Üsküdar Anadolu'nun bu başarısında önemli pay sahibi isimlerden biri de Sevde Mine...