Pazartesi, Temmuz 01, 2013

Fatih Vatanspor maça yetişemedi

İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grup'taki Şirintepespor-Fatih Vatanspor maçı, konuk ekibin araç arızası nedeniyle geç kalması nedeniyle oynanamadı.



Fatih Vatanspor Kulüp Başkanı Suat Özcan yaptığı açıklamada, "Mehdi Sancak Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak maç için kulübümüzden yola çıktık ancak aracımız arıza yaptı. Yeni aracın temin edilmesi vakit alırken bu esnada biz maçın saha komiserini arayarak durumu bildirdik. Hatta yola çıktıktan sonra da sürekli saha komiseriyle temas halinde olduk ve stada geldiğimizi belirtti. Mehdi Sancak Stadı'na saat 17.10'da vardık ancak ne Şirintepespor ne de hakemler vardı. Yalnızca saha komiseri vardı. Elbette bu durumda kimseyi suçlamak doğru olmaz sonuçta bizim maçtan önce statta olmamız gerekiyordu. TFF'ye dilekçe vererek bu durumu anlatacağız. Fatih Vatanspor olarak, iddiamız kalmasa bile her maça çıkıp centilmence mücadeleye etmeyi düstur edinmiş bir kulübüz" dedi.


HABER: EFKAN BUCAK

2 yorum:

Ali Haydar ŞAHİN dedi ki...

Geç kalmasına geç kaldık, bunun arkasına sığınmıyoruz. Arabamız arıza yaptı, yaklaşık 1 saate yakın yeni arabanın gelmesini veya arızanın giderilmesini bekledik. Bu süre zarfında da stad görevlileri ve saha komiseriyle sürekli iletişim halinde olduk. Tam 17:10'da maça başlayacak bir şekilde sahaya giriş yapmamıza rağmen, hakemin maçı bitirip staddan ayrıldığını öğrendik. Sadece, bu ne sürat, bu ne işgüzarlık hocalarım demekten başka yapacak bir şey yok.

ahmet dedi ki...

Mehdi Sancak Stadı’na saat 17.10′da vardık ancak ne Şirintepespor ne de hakemler vardı. Yalnızca saha komiseri vardı BU YAZIYA YORUM YAPMA GEREGİ DUYDUM GÖZLERINIZ KÖRMÜYDÜ ACABA SİZSAHAYA GELDİNİZDE ŞİRİNTEPE SPOR KULUBÜ ATAKIMI SAHADA KENDİ ARALARINDA ÇİFT KALE MAC YAPIYORDU YA GÖZLERİNİZ KÖR YADA YALAN HABER YAPIYORSUNUZ BURDAN İLK MACDA MAC BİTİMİ SOYUNMA ODAMIZA SALDIRDINIZ NE CENTILMENLİĞİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ

Yenişehir'e tek devre yetti

İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup'ta lider Yenişehirspor sahasında Yeşilcespor'u 4-0 yenerek 9. maçını da kazandı.