Cuma, Temmuz 05, 2013

Eyüpspor kendi kaynağını bulmalı

Eyüp ilçesinin amatör kulüpler bazında başarılı bir sezon geçirdiğini söyleyebiliriz.
Yıllardır Kulüpler Birliği karmaşası yaşayan ilçemizde bu sorun çözüldü bu aralar.


Kulüpler Birliği Başkanı Yahya Sünnetçi ve ekibine buradan başarılar dileriz.
Kulüpler Birliği olarak amatör takımlara sahip çıkıldığında bu sezon alınan başarıların dahada üstüne çıkılabilir olacağını hep birlikte göreceğiz.


Eksiklikler sadece bir takımın malzemeleri tamamlandığında çözülmüyor. Her takımın bir sevdalısı iş adamı yada hayırseveri malzeme yardımı yapabiliyor. Burada herkes ile aynı fikirde olacağımı tahmin ediyorum. En büyük imkansızlık tesis olduğundan buradan şunu yap yada bunu yap diye bir akılda veremeyiz. Elbetteki birlik başkanı ve yönetimi bunu en makul şekilde çözecektir. Zaten bir çok kulübün eksiği giderildi diye biliyoruz. Kalan kulüpler içinde sayın Yahya Sünnetçi ve yönetimi çalışmalar yapacaklardır mutlaka.


Bu seneki başarıları sizler için toparladık sizi bilgilendirmek istedik , aşağıdaki listede bunu görebileceksiniz. Esas göze çarpan alt yapılardaki başarılar olacaktır. Alt yapılardaki çalışmalar için kulüplerimizin sorunlarının dinlenerek daha uygun hale getirilmesi sağlandığında güzide ilçemizin tek profesyonel takımı olan Eyüpsporumuzunda bir çok eksiğinin giderileceğinin inancındayım. Çok paralar ile maliyet yükselteceğimize kendi öz kaynaklarımıza inmenin zamanının geldiğini düşünüyorum.

eyüpbaşarı


İlçemiz sınırlarında oturan ve değişik yerlerde futbol yaşantısını sürdüren birçok oyuncumuzun olduğunu biliyoruz. Bizler bunları kendi çatımız altında toplayalım ve başarılarının kendi ilçemizin içinde yaşanmasını sağlayalım.


Herşeyin daha iyi olması temennisi ile bu başarıları elde eden kulüplerimizi ve camialarını tebrik ederiz.


 YAZI: OGÜN KOCA

Hiç yorum yok:

Ataşehir Arenaspor 9'da 9 kusursuz

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta lider Ataşehir Arenaspor sahasında Küçükyalı Örnekspor'u 4-0 yenerek 9. maçını da kazandı.