Salı, Temmuz 16, 2013

Erdal hocamın işi zor gibi

Yeni sezonun başlamasına az bir zaman kala Silivrispor’da takım kuruluyor. Birbiri ardına gelen imzalarla birlikte takım şekillenip ilk idmana hazır hale gelmiş sayılır. Bu dakikadan sonra birkaç imza kaldı onlarda kampa kadar yetişir kanaatindeyim.




Silivrispor olarak bizim en büyük handikabımız kemik bir kadromuzun olmayışıdır. Geçen sene zor şartlar altında ligde kaldığımız düşünülürse eğer bu durum da normaldir aslında.

Kemik bir kadro yapısına sahip olmayan kulüpler daima zor günler geçirir. Toplama bir kadro ile yola devam edenler ise küme kabusunu kesinlikle yaşar.

Şimdi bizim için zor geçen günler kamp dönemi ile sınırlı kalır düşüncesini taşımak isteyenlerin başında gelenlerdenim.

Daha önce birbiri ile oynamayan oyunculardan kurulu bir takımımız oluyor. Bu zor bir durum. Bu zor durum bizim için değil tabii ki hoca içindir. Hocanın işi çok zor. Kamp döneminde ve hazırlık döneminde bu sorunu aşacak olan isim de hocadır.

Bunun için hocamın işi zor. Dileğim odur ki iyi bir hazırlık dönemi geçirip takımı bir bütün halinde sahaya sürebilir. Bir bütünlük sağlanamadığı takdirde geçen seneki kabusu yaşayabiliriz.

Siz ne kadar ligin üstünde oyuncular kadroya dahil etseniz bile bütünlüğün sağlanamadığı ortamda sıkıntı gün yüzüne çıkar. Böyle bir sıkıntının da telafisi çok zor olur.

Şuana kadar yapılan transferlerde hemen her isim ligin üstünde. Transferi düşünülen oyuncuların isimlerini ve geçen sene neler yaptıklarını iyi bilenlerdenim. Şuana kadar iyi bir kadro oluşturduk.

Bu saatten sonra iş tamamen teknik kadroya düşüyor. Alınan oyuncular ligin üstünde de teknik olarak sıkıntı yani bir bütünlüğün sağlanması durumunda Play-Offlar uzak değil.

Şimdi tüm yük Erdal hocanın sırtında. Ligin ilk idmanı bugün olacak. Bu idmanla birlikte ligin startı verilmiş olacak. Şahsım adına sezon sonuna kadar takımı takip edip durum değerlendirmelerinde de bulanacağım. Dileğim odur ki bir an evvel bir bütün ve tek vücut olup ligi siler süpürürüz.

Bir başka tehlike de bizi bekleyen maddi sorunlar. Şimdiye kadar maddi sorunlar bir bir aşıldı. Lig uzun bir maraton ve uzunlukta da epey bir ödeme söz konusu. Başta da belirttiğim gibi Silivrispor bir takım olabildiği sürece ligi zorlar bir kadro kurdu.

Hayırlısı olsun ligimiz başlıyor artık…


YAZI: ENGİN AKIN

8 yorum:

olcay dedi ki...

nazif takımdan ayrıldımı

ali sezer dedi ki...

gecen seneden kalan kemik oyuncular var zaten ama hala nedense iyi bir gölcü almadık hala gecen sene çok çektik bu senede çekecez galiba 2 tane iyi santfor gerek takıma 2 lig çıkmak istiyorsak tabikide.

olcay dedi ki...

gecen seneden kalan vahit yunus gökhan oğuz rasim var galiba sadece golcü alınmadı hala ve eldeki golcüde gönderildi volkan

noname dedi ki...

ciddi bir santrafor yolda geliyor. geçen sezon 2. amatör gol kralı.

fanatik dedi ki...

nazifi özgür kurta sorun ayrıldımı ayrılmadımı:)))

ardaa dedi ki...

bu kalecilerle bu iş çok zor geçen sezon ki kaleciler le yollar neden ayrılmıyor hala anlamış değilim.

tatar dedi ki...

nazif başka takıma gitti 3 lig bu seneki takım yine fiyasko düşmemeye oynar ancak zaten bu takımı özgür kurduysa başarı beklemek hayel nişantaşıyla maç yaptılar gerçekten bu takım tek kelimeyle düşmemeye oynar birde takımda gölcü yok ne beklersinizki gecen senede aynını yaşatılar takıma bu senede aynısını yaşatıyorlar

olcay dedi ki...

hangi takıma gitti nazif kaçırdlarsa yazık nazif gibi topcuyu zor bulurlar izlerken zevk aldğımz iki futbolcu vardı biri nazif biri metin erdem

Beylikdüzü fırsatı kaçırmadı, zirveye ortak oldu

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Beylikdüzüspor sahasında Sarıyer  Yenimahallespor'u 1-0 yenerken, lider İshaklıspor'un puan kaybe...