Salı, Temmuz 02, 2013

Düzce'de U11 şampiyonu belli oldu

Düzce’de U11 şampiyonu belli oldu. Düzce’nin güzide kulübü Düzce İdman Yurdu  şampiyonluk maçında Anadolu Gençlikspor’u net bi skorla 3-0 yenerek şampiyon oldu.

Takımın hocası Yaşar Kaviloglu yaptığı açıklamada, ‘’biz bu U11 takımını zaten değerli fahri Başkanımız Mehmet Saygun’a verdiğimiz söz üzerine kurduk. Çünkü değerli başkanımız bu sene U takımlarından şampiyonluk istiyorum diyerek tüm masrafları karşılama sözü verdi. Bizde Mehmet başkanımıza verdiğimiz sözü tutmak için yardımcı hocam olan Uğur Özenen’le tek tek futbolcu arayışına girerek bu takımı şampiyon yaptık. Fahri başkanımıza ve yönetimimize hayırlı olmasını dilerim’’ dedi.


Takımın alt yapı sorumlusu ve genel menajeri olan Cafer Göksu da yaptığı açıklamada, ‘’biz bu takımı daha ilerlere götürmek istiyoruz ve tüm sporseverlerin desteklerini bekliyoruz. Şampiyonluğu önce yönetime ve Düzce’de ki sporseverlere hediye ediyoruz. Aynı zamanda değerli hocam yaşar Kaviloğlu’na ve yardımcısı Ugur Özenen’i tebrik ederim diyerek, tüm sporcularımızı ve ailelerini kutlayarak önümüzdeki sezonda şampiyonluklar beklediğimizi duyururuz’’ dedi.

HABER-FOTOĞRAF: CAFER GÖKSU


[gallery columns="5" ids="67667,67666,67665,67664"]



Hiç yorum yok:

Beylikdüzü fırsatı kaçırmadı, zirveye ortak oldu

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Beylikdüzüspor sahasında Sarıyer  Yenimahallespor'u 1-0 yenerken, lider İshaklıspor'un puan kaybe...