Cuma, Temmuz 05, 2013

Cem Temizel Hasköyspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Hasköyspor, uzun yıllar 2 ve 3. liglerde forma giyen tecrübeli file bekçisi Cem Temizel'i renklerine bağladı.



Temizel, Hasköyspor'la her konuda anlaştığını ve iki gündür idmanlara çıktığını belirterek, köklü bir camiaya geldiğinin farkıda olduğunu ve Hasköyspor'u başarıya taşımak için elinden geleni yapacağını söyledi.


1979 doğumlu olan Cem Temizel futbola memleketi Tekirdağ'da başladıktan sonra Kocaelispor'un altyapısına transfer oldu. Bir yıl İzmit Büyükşehir Belediyespor'da kiralık oynadıktan sonra Yeşil-Siyahlılar'ın amatör ve PAF takımlarında görev alan başarılı kaleci, 1999-2000 sezonunda o dönem 3. Lig'de yer alan Kocaeli temsilcisi Bekirpaşaspor'a gitti. Temizel'i kariyerindeki çıkış, bir sonraki ekibi Alibeyköyspor'da başladı. Burada uzun süre forma giyen Temizel, daha sonra Karagümrükspor, Mecidiyeköyspor, Bandırmaspor, Tepecikspor, Bayrampaşaspor'da profesyonel oynadı. Karagümrük'te 2. Lig B Kategorisi, Tepecik ve Bandırma'da 3. Lig şampiyonlukları yaşadı. Zonguldakspor'la amatöre dönen Temizel, burada geçen iki sezonun ardından Beşyüzevlerspor'a transfer oldu. Yeşil-Beyazlılar'la geçen bir sezonun ardından geçen sezon İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Esenler Öz Yavuzselimspor'da oynadı. Tecrübeli kaleci devre arasında BAL ekiplerinden Beykozspor 1908'e geçti ve sezonu burada tamamladı.


Tecrübesiyle kalesinde güven veren Cem Temizel, aynı zamanda hızı ve savunmasıyla iletişimiyle dikkat çeken bir isim.


HABER: EFKAN BUCAK
FOTOĞRAF: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

ayhan dedi ki...

HASKÖYSPOR A VE KALECİ CEM KARDEŞİME HAYIRLI OLSUN.ÇOK KALİTELİ VE KARAKTERLİ BİR TRANSFER YAPTIKLARI İÇİN ESENLER ÖZ YAVUZSELİMSPOR OLARAK DUALARIMIZ SENİNLE YOLUN AÇIK OLSUN

Beylikdüzü fırsatı kaçırmadı, zirveye ortak oldu

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Beylikdüzüspor sahasında Sarıyer  Yenimahallespor'u 1-0 yenerken, lider İshaklıspor'un puan kaybe...