Pazartesi, Temmuz 08, 2013

Büyükçekmece’ye yeni isim, yeni hedef

Bölgesel Amatör Ligde yeni sezona yeni isimle girecek olan Büyükçekmecespor ismi artık tarih oldu. Daha önce Büyükçekmecespor olarak liglere renk katan bordo-mavililer, yeni sezonda hedefini 3. lig olarak belirlemesinin yanı sıra, isminin de bundan böyle Büyükçekmece Belediyespor olduğunu kamuoyu ile paylaştılar.

Büyükçekmece Belediyespor, yeni sezonda yeni ismiyle liglerde boy gösterecek. Yeni sezona yeni isim ve yeni hedef ile girecek olan Büyükçekmece Belediyespor isminin uğurlu olacağını, yeni isimleriyle ligde arzuladıkları yere geleceklerini söyleyen Basın Sözcüsü Hüseyin Kaya, değişim için büyük bir harekete geçtiklerini bunu 3. lige çıkarak pekiştireceklerini söyledi. Yeni sezon için transfer hareketinin de devam ettiğini söyleyen Taya. Dış transferde ilk olarak Tekirova Belediyespor’dan Onur’u renklerine dahil ettiklerini söyledi. Daha yeni sürprizlerin ilerleyen günlerde oluşacağını söyleyen Kaya, Büyükçekmece Belediyespor’un yeni flaş transferlerinin bölgeye ve BAL'da ses getirecek boyutta olacağını belirtti.


HABER: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Bayrampaşa Yenidoğan'ın 2. Lig rüyası sürüyor

Kadınlar 3. Futbol Ligi 15. Grup'ta son hafta maçında Bayrampaşa Yenidoğanspor sahasında İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığısp...