Cumartesi, Temmuz 13, 2013

Beykoz 1908, antrenmanlarını sürdürüyor

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Beykoz 1908 A.Ş yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktörler Uğur Sakaloğlu-İskender Közen ikilisinin yönetiminde devam ettiriyor.

Geçen sezonki kadrosundan sadece birkaç futbolcunun katıldığı diğer futbolcuların kendilerine kulüp aradığı sarı siyahlı takımda ilk etap antrenmanlarında değişik kulüplerden denenmek amacı ile çağrı yapılan futbolcuların yanı sıra genç takım oyuncuları katılıyor.

 Teknik Diktörlerden Uğur Sakaloğlu yaptığı açıklamada transfer sürecinin devam ettiğini söylerken, "Kafamızda ana kadromuzda düşündüğümüz isimler ile transfer temaslarımız devam etmekte. Her mevkiide birer kaliteli ve ligin ağırlığını kaldırabilecek isimler üzerinde duruyoruz. Karşılıklı teklifler sunulmaya devam ediyor. Umuyorum ki önümüzdeki haftadan itibaren tamamen lig havasına gireceğimiz bir kadro ile ikinci aşamayı başlatırız" diye konuştu.Sarı-siyahlı ekipte geçen sezondan tanıdık futbolcular arasında Kaleci Okan Öztorun-Kadir Ülker-Nihat Gökmen-Safa Gelen-Volkan Aksoy-Kubilay Gören-Ceyhun Kır gibi isimler yer almakta. Halen Beykoz 1908 Kadrosunda bulunan bazı isimlerin değişik kulüpler ile dirsek temasta bulunduğu ve her an transfer olup takımdan ayrılması söz konusu. Bazı futbolcular ise yönetimden transfer görüşmeleri için izin alırken kalıp kalmayacakları ise ileriki günlerde belli olacak. Bu arada takıma yeni transfer edilmesi düşünülen Beykoz İlçesinin değişik takımlarından isimlerin yanı sıra Kartalspor takımından transferi gündemde olan 4 futbolcunun da antrenmanlara katıldıkları görüldü.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

[gallery columns="5" ids="69258,69257,69256,69254,69255"]



Hiç yorum yok:

İkitelli Köyiçi üçüncü turda

İstanbul U15 Şampiyonası 2. Tur maçında Başakşehir İkitelli Köyiçispor, Cevizlispor'u 2-1 yenerek 3. tura yükseldi.