Pazartesi, Temmuz 08, 2013

4-1 kere maşallah

Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi, Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası 2. turunda karşılaştığı Maraşgücü'nü 4-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Türkiye'de en iyi sekiz takım arasına kalan yıldız kramponlar, geçtiğimiz yılın şampiyonu Amasya Eğitimspor'un Karadeniz Ereğlispor'a elenmesiyle kupanın favorisi konumuna geçti.


EN İYİ SEKİZ TAKIM ARASINDA
Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası gruplarında rakiplerini rahat skorla mağlup eden ve 2. tura yükselmeyi başaran Gülizar Hasan Yılmaz Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nin çeyrek finale yükselme maçında Maraşgücü ile karşılaştı. Sivas'ta gerçekleşen mücadele boyunca rakibine büyük üstünlük kuran Kırmızı-Beyazlı Samsun temsilcisi, Maraşgücü'nü Aybüke(2), Mine ve Özgün'ün golleriyle 4-1 mağlup etmeyi başardı ve çeyrek finale yükselen takım oldu. 

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"
Geçtiğimiz yıl finalde Amasya Eğitimspor'a kaybederek Türkiye ikincisi olan Spor Lisesi, komşu ekibin Karadeniz Ereğlispor'a 3-2 yenilmesiyle Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nın en önemli favorileri arasına girdi. Oyuncularının performansından mutlu olduğunu dile getiren Antrenör İsmail Gezgin, "Güzel futbol ve güzel sonuçla Maraşgücü'nü geçerek adımızı en iyi sekiz takım arasına yazdırdık. Son şampiyonun elenmesi ile önümüz daha da açıldı. Hedefimiz olan şampiyonluğu bu yıl kazanacağımıza inanıyorum" dedi.


KAYNAK : samsuntaraftar.com

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U16 Şampiyonası 2. Tur Sonuçları

 Türkiye U16 Futbol Şampiyonası'nda 2. tur, 4 grup merkezinde oynanmaktadır...