Cumartesi, Haziran 08, 2013

Yalovalı bayanlar beraberlik ile döndü

Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Bayan Futbol Takımı, Sakarya Bayan Futbol Takımı ile deplasmanda oynadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.2013 yılı Haziran ayının 3. haftası yapılacak olan Türkiye Genç Kızlar ve Yıldız Kızlar Şampiyonalarında mücadele edecek Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Bayan Futbol Takımı, deplasmanda oynanan hazırlık maçında Sakarya Bayan Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi. 1996 ve 1997 doğumlu sporcuların sahaya çıktığı hazırlık maçında temsilcimiz, rakibi karşısında çok üstün bir oyun ortaya koydu ve zorlu mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Arifiye Futbol Sahası'nda oynanan karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı.


İlerleyen bölümlerde hem ev sahibi takım Sakarya, hem de temsilcimiz Gençlik Hizmetleri Spor, geliştirdiği organize ataklarla gol aradı. Bayan futbolcularımızın daha etkili bir oyun ortaya koyduğu müsabakada 30. dakikada golü bulan taraf ev sahibi takım Sakarya Bayan Futbol Kulübü oldu ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısına daha etkili başlayan bayan futbolcularımız beraberlik için rakip kaleye sağlı sollu ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın 52. dakikasında gelişen temsilcimizin atağında Nilüfer Büyüktaş attığı golle durumu 1-1'e getirdi. Maçta başka gol olmadı ve müsabaka, 1-1'lik eşitlikle sona erdi.


KAYNAK : Ajans Yalova

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...