Cumartesi, Haziran 15, 2013

Veteranlarda şampiyon Babaeski

2012-2013 Sezonu Trakya Veteranlar Ligi'nde şampiyon Babaeski Veteranlar Takımı oldu.



12 Haziran Çarşamba günü Trakya Veteranlar Ligi Karması ile Babaeski Veteranlar’ının oynadığı gösteri maçı sonrası yapılan törende Babaeski Veteranlar Futbol Takımı şampiyonluk kupasını Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı'nın elinden aldı.  Ayrıca Trakya Veteranlar Ligi'nde yer alan takımlara da çeşitli plaket ve ödülleri Tertip komitesi tarafından verildi.


Bilindiği gibi yarı finalde rakibini yenerek finale çıkan Babaeski, diğer yarı final maçında çıkan kavga ve iki ekibin de ihraç edilmesi dolayısıyla şampiyonluğunu daha önceden garantilemişti.


Maça takımlar şu kadroları ile çıktı:


BABA ESKİ VETERAN: 3
Goller ( EnginKOÇYİGİT-Tufan ÖKSÜZ -Günay BENİCE)
1-Ufuk BOKER 2-Yücel YAYAK 3-Erol GEYİK 4-Bilgin KOÇYİGİT 5-Turhan Kuyucuoğlu 6-Engin ERDEM 7-Günay BENİCE 8-Mülayim GÜLER 9-TUFAN ÖKSÜZ 10-Nazmi BERKER 11-ENGİN KOÇYİGİT


TRAKYA VETERANLAR KARMASI: 3
(Goller Sinan ÇETİNKAYA(2 )Yavuz GÜRBÜZ (Çerkezköy)
1-Rasim ERTEN (Uzunköprü) 2- Yavuz GÜRBÜZ (Çerkezköy ) 3- Rafet BALKAN (Lüleburgaz Gençlik ) 4- Soner EMEK (Lüleburgaz) Ali GÖKÇEN (Kırklareli) 5- Cem TOPAK (Lüleburgaz Gençlik ) 6-Efkan MANDACI (Çerkezköy ) 7-Aydın BİLİR (Kırklareli) 8- Sani SELVİ (Uzunköprü) Nusret GEGE (Malkara) 9- Güngör AKIN (Lüleburgaz) 10 –Abidin YILDIZ 11- Sinan ÇETİNKAYA (Uzunköprü) (Çetin ÖTEN) (Lüleburgaz)


Trakya Veteranları Tertip Komitesi:
Sinan ÇETİNKAYA (Uzunköprü), Erdoğan KILDIRAN (Tekirdağ), Ufuk BEK (Silivri)
Salim YENER (Malkara) - Necdet ÖZCAN (Çorlu)


Yerel Futbol


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...