Çarşamba, Haziran 12, 2013

Vefa iç transferde görüşmelere başladı

Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon hedefini 3.Lig olarak belirleyen Vefaspor, iç transferde futbolcularla görüşmelere başladı. Yapılan görüşmeler sonrasında 4 futbolcu ile anlaşma yeniden sağlandı.


Yerel Futbol Sitesi’ne bir açıklama yapanVefaspor Genel Kaptanı Emrah Erdoğ, ''geçtiğimiz sezonki kadromuzdan ilk etapta görüştüğümüz futbolculardan olan Hakan Fırıloğlu, Bahtiyar Yıldırım, Kıvanç Kurtay ve Volkansel Turmuş ile yeniden anlaştık. Camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz. İlerleyen günlerde hem iç transferde hem de dış transferde çalışanlarımız devam edecektir. Vefa camiasından aldığımız büyük destek ile kulübümüzü bu sezon 3.Lig’e çıkartmak için tüm gayreti sarf edeceğiz'' dedi.


Hakan Fırıloğlu kimdir?
1983 doğumlu Hakan Fırılıoğlu, futbol hayatına 1998 yılında Piyalepaşa’da başlamış ve 200 yılında Kasımpaşaspor’a transfer olmuştur. Burada 2002 yılında Profesyonelliğe geçiş yapan futbolcu 2 sezon bu formayı terletti. Ardından o dönemin 3.Lig temsilcilerinden olan Mecidiyeköyspor’la anlaşan tecrübeli futbolcu burada geçirdiği 2 sezonun ardından Yalovaspor’la anlaştı. 2008 yılında Alibeyköyspor, 2009 yılında da Küçükköyspor’da forma giydi. 2009 yılında Fatih Karagümrük ile amatör lige geri dönüş yaptıktan sonra burada 3 sezon forma giydi. 2012 yılında yeniden Beylerbeyi ile Profesyonel sözleşmeye imza atan futbolcu 2013 yılının Ocak ayında Vefaspor’a döndü. Tecrübeli futbolcunun kariyerinde Bölgesel Amatör Lig’de 53 maçı, 2.Lig’de 3 ve 3.Lig’de de 95 maçta 1 golü bulunuyor.


Bahtiyar Yıldırım kimdir ?
1986 doğumlu futbolcu, futbol hayatına Kocaeli Demirspor’da başlamış ve 2003 yılında Gaziantepspor’a transfer olmuş. 2006 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Kağıtspor’a döndükten sonra 2007 yılında Boluspor ile profesyonelliğe ilk adımını attıktan sonra Ankara Demirspor’a kiralandı. Tekrardan Boluspor’a döndükten sonra Derince Belediyespor ile amatör lig macerasına başladı. 2009 yılını AS Akyazıspor, 2010 yılını da Adapazarspor’da tamamladıktan sonra AS Akyazıspor ile 2011 yılında yeniden anlaştı. Geçtiğimiz sezonu ise Vefaspor forması altında tamamladı. Bahtiyar Yıldırım’ın Bölgesel Amatör Lig’de 56 maçta 3 golü ve 3.Lig’de de 6 maçı bulunuyor.


Kıvanç Kurtay kimdir?
Futbol hayatına 1996 yılında Azimspor’da başladıktan sonra 1999 yılında Galatasaray altyapısına geçiş yaptı. 2003 yılında ise Beylerbeyi ile profesyonel sözleşmeye imza attı. 2004 yılında Küçükçekmecespor ile amatör lige yeniden dönüş yaptıktan sonra takımıyla birlikte 3.Lig’e çıkma sevinci yaşadı ve tekrarda profesyonelliğe adım attı. 2006 yılında Beylerbeyispor ile yeniden anlaştıktan sonra bir sezon sonra Beylikdüzüspor ile anlaştı. Sırasıyla Yeşilköy, Hürriyet Gücü, Avcılar Belediyespor, Silivrispor formasını giyen futbolcu geçtiğimiz sezonu da Vefaspor forması altında tamamladı. Stoper mevkiinde forma giyen Kıvanç’ın 29 Bölgesel Amatör Lig’de 29 maçta 2 golü, 3.Lig’de de 11 maçı bulunuyor.

Volkansel Turmuş kimdir?

1988 Şişli doğumlu olan Volkansel, futbol hayatına 2000 yılında Beşiktaş A.Ş. alt yapısında başladıktan sonra 2002 ve 2004 yıllarındaki futbol yaşantısını İstanbul Gençlerbirliği'nde geçirdi. 2005 yılında tekrardan Beşiktaş A.Ş'ye döndükten sonra iki sezon Dikilitaş takımında forma giydi. 2007 yılında Yenibosnaspor, 2008 ve 2009 yıllarında iki sezon Avcılar Belediyespor'da forma giydikten sonra o dönemin popüler takımlarından olan Fenerköyüspor’a transfer oldu. 2011 yılında Vefaspor’la anlaşan futbolcu geçtiğimiz yıl içerisinde İstanbul Bölge Karması’nda bir sakatlık yaşadı ve sahalardan bir süre uzak kaldı. Ardından çabuk toparlayan başarılı stoper, bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Kuştepespor’da forma giydi. Volkansel Turmuş iki sezonda iki kez Bölgesel Amatör Lig’e terfi eden takımlarda başarı ile mücadele etti.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

5 yorum:

futbolsever dedi ki...

Hoca belli mi?

melih1908 dedi ki...

hocamız belli.gecen seneden cok daha iyi bir takım kurup 3.lige cıkacagımızdan kimsenin şüphesi olmasın...yönetimdeki yetkili kişiler acıklamayı en kısa sürede yaparlar.

çağatay dedi ki...

AYNEN HOCAMIZ BOMBA

futbolsever dedi ki...

Sağolun cevap için abiler

vefa1908 dedi ki...

iç transferde en onemli isim oguzhan ve yasinide bıtırmeliniz 3 lige oyle cıkabiliriz ancak

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...