Pazartesi, Haziran 17, 2013

Sultangazispor: İsa doğru söylemiyor

Sultangazispor Futbol Şube Sorumlusu Eyüp Göl, eski futbolcuları İsa Gürkan'ın, kulüpten alacaklarını tahsil edemediği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.



Göl, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "3 sezon kulübümüze hizmet veren İsa Gürkan'ın açıklamalarını büyük bir üzüntüyle okuduk. Söyledikleri kesinlikle gerçeği yansıtmıyor... İsa'nın yalnızca bizden geçen seneye mahsuben alacağı bir senet kalmıştır. Kendisine bunun ödeneceği söylense de o, senedi avukata verip bu yolla tahsil etme yoluna gitmiştir. Sultangazispor Kulübü de bu duruma tepki koyarak, bu durumda ödemeyi ancak yasal yollarla yapacağını beyan etmiştir. Bu senetle ilgili hukuki süreç devam etmekte olup bunun dışında bu futbolcuya ve diğer futbolcularımıza borcumuz yoktur" dedi.


Eyüp Göl, "İsa bu sezon gerek sakatlık gerek özel işlerinden dolayı 6 maçta bizimle olabildi. Biz kendisine her türlü kolaylığı gösterdik, kulüp dışında da yardımcı olduk. Onun şimdi çıkıp bu açıklamaları yapması bizi oldukça üzdü. Sultangazispor geride kalan 3 sezonda büyük yol kat etmiş, kurumsallaşmış bir kulüptür. Bu tür açıklamaların imajımızı zedelemesine izin vermeyeceğiz" diye konuştu.


HABER: EFKAN BUCAK

11 yorum:

Laz dedi ki...

Bence isa konusunda haklı eyup bey sızde bızde cok ıyı bılıyoruzkı kımlere senet verılıp odenıp odenmedıgını ve senedın tutarı su kadar deyıp lıg bıttıgınde su fıyatı verırız dedıgınızıde nevzat baskanın donemınde saatlerce para bekleyen su bu deyıp de tarıhınde odenmeyen ve sadece 7 8 kısıye tel acıp paralar verıp susturdugunuz topcuları hem yazınızda alcagı yok deyıp senetlerı var demenizde supeci bı durum degılmı !! Buda kafa karıstıran bır acıklama herkes hakkını hukuken arıyacaktır kımse yok yere konusmaz bıde elınde senet olmayıpda alacagı olan futbolcularda var !!!

trans dedi ki...

Ben iki günden beri sitenizde yazılanları okuyorum kulube yakınen icerde olan biri icin söylüyorum.iki tarafın acıklamalarınıda gördüm.sunu canı yürekten kamo oyu bilsin isa yida sultangaziyide herkez biliyor.futbol camiası kücük yapilanları herkez biliyor.

kamil dedi ki...

İsa nin yalanci oldugunu idda ediyorsunuz peki bu senetler nerden ciktı bagzı seyleri balcikla boyama calisiyorsun ama boyayamazsiniz herkez herseyin farkinda.yeni sezonda 50bin tl.ye oyincu alın sonra futbolcu kardeslerimizin gecen seneden alacaklarinin ustune yatmaya calisin.siz boyle kurumsallasiyorsunuz.bu camia buyuk boyle yoneticiler futbolu yonetiyor..

bjk dedi ki...

isa abiyi camiadan tanırım. herkes isa abinin ne kadar dürüst,namuslu ve iyi huylu biri olduğunu bilir. benim duyduğum kadarı ile 1 değil elinde 5 6 senet var. ve birçok futbolcu arkadaşımdan duyduğum kadarı ile geçen seneden alacaklarının yeni başkan yarısını verip arkadaşları kapının önüne koymuştur. Eyüp abinin yaptığı açıklamaları yeni sezon açılması neden ile futbolcu bulamayız korkusuna söylediğini düşünüyorum. isa abi mutlaka söylediklerini ispat edecektir. 3 sene emek vermiş bir futbolcu arkadaşımızı bu kadar ağır suçlamalarla karalamaya çalışıyorlarsa yeni gelenlere neler yapılmaz. Eyüp beye sorarım. isa bu kadar kötüydüde 3 senedir neden içinizde baırndırdınız ???????????

ali can taşkın dedi ki...

bir insanı karalamak bu kadar kolay olmasa gerek 3 sene emek vermiş bir insan sizce durup dururken böyle bir işe kalkışır mı?. Eyüp bey bildiğim kadarı ile isa abiyi çok severdi. şimdi ne oldu da bir kalemde sildi. siz iki sezondur futbolcuların parasını verirken kan kusturdunuz. siz bu sezon alacakları olan futbolcuların yeni yönetim adı altında yarı paralarını verip kapının önüne koydunuz. futbolculardan tırtıkladığınız paralarla 50 bin tl ye adam aldınız.... sorarım size kim haklıdır. sesiz sakin ılımlı bir yapıya sahip bir insanı bu açıklamaları yapacak raddeye getirdiyseniz. gerisini siz düşünün

isa Gürkan dedi ki...

Ben İsa GÜRKAN...
aslında artık konusmama kararı almıstım fakat beni sevindiren s.gazi camiasından dısardan kulubun yakinen bilen kisiler tarafindan gördügüm destekdir.onlara tesekkur ederim hakki adaleti olan kisiler kimin hakli kimin haksiz oldugunu bilmeleri beni mutlu etti herkez gercegi biliyor bu bana yeter!!! Zaten hukuki sureç devam ediyor kısmet olursa belediye baskanimiz CAHİT ALTUNAY'la tanisma firsatı bulurum sikintilarimi yüz yüze anlatırım. Sultangazi camiasınin yolu acık olsun ALLAH DOGRU OLANIN YANINDADIR...

Amaç Şenozan dedi ki...

Eyüp kardeşim,açık açık yalancı sahtekar demişsin.Adı geçen futbolcu kardeşimi şahsen on senedir tanırım,bir kez bile yalanını yanlışını görmedim.Kulüp ve başkan mahkemeye verilmiş,adli süreç başlamış,konuşarak kendinize ve camianıza zarar veriyorsunuz.Futbolcu 6 maç oynadı bu sezon kulüpte pek değildi demişsin,futbolcu bu sezon 8 resmi BAL maçında forma giymiş ligin başından sonuna kadar o kulüpte kalmış.Adamın elinde senetler var nasıl olsa faiziyle birlikte tahsil eder.Bir futbolcu iyilik yapar camiasını sever de koskoca bir sezon 4 bin Liraya oynar, 20 bin Lira alacağı kalırsa yöneticinin başkanın tek kelime konuşmaya hakkı yoktur.Hoş olmamış....

Mehmet karakaya dedi ki...

Eyup bey sız bu ısı ıyı ogrenmıssınız ıyı kotu polıs ıyı polıs oynamayı ogrenmıssınız hocalar yonetımm sız hersey kurulu duzen dıyelım kı hersey yalann pekı papen mustafaya yapılan ne 25 mılyara anlastıgın adama kac para odedın ustune ustelık adam 12 macta 4 gol attı belkı daha fazla sız yonetım hocalar adamı devre arası gonderdınız devre arası papenın yerıne aldgın adam 1 gol attı ;)) sen neyden bahsedıyorsun ya artık kimseyı kandırmayın sırket oldugunuz sultangazıden elınızı ayagınızı cekın evet sultangazıspor ıkı sezondur ıyı para dagıtıyor nerde basarı sole nerde suc kımde sızde mı hocalarda mı topcuda mı bu takım ılk yarı lıderken neden ıkıncı yarı dusme korkusu yasadı... Hersey sızın dedgınızle mı yoksa madur kardesımızıın dedıgı gb Allah gosterecek

mesut şen dedi ki...

Daha önce bu kulupte oynamıs biri olarak sorarım eyüp beye?siz ve s.gazi camiası cok düzgün hep baskaları yalancı dimi:).sizde yıllarca top oynadınız alın terinin futbolun ne kadar zor bir iş oldugunu sonuna kadar bu isin helal para oldugunu biliyorsunuz.en iyi siz anlamaniz lazimdi ama futbol tabiriyle sizde sistem olmuşsunuz.

mesut şen dedi ki...

Gelelim isa abiye.adam adammmmm tek kelime.bu saate kadar 4000tl almis 3 sezon boyunca s.gazi camiasında en fazla forma giyen oyuncular arasinda.bu kadarr hizmetten sonra yaptiginiz cok ayıp.adam 1 senedir senetleri elinde bekliyor neymis ödeyecekdikdeeeeeee birakin insanlari kandirmayı..iyi bile sabretmis ben olsam dk.da vermisdim işleme..isa abim merak etme dualarimiz seninleeeeee gerekirse sahitlik bile yaparım senin icin

Dadaş dedi ki...

Ben yaklaşık 35 yıldır futbolcu hoca ve yönetici olarak bu camianın içindeyim.Kimse kimseyi kandırmaya kalkmasın kandıramaz.Yazılan yorumların kesinlikle ve kesilikle doğru olduğuna inanıyorum ben aynı zamanda aktif olarak futbol oynayan bir oyuncununda babasıyım her yıl aynı şeyleri yaşıyorum.Yönetici arkadaş işin politik tarafında kulüp haksızda olsa yeni sezon yeni oyuncularla görüşmeler yapılıyor aynı vaadler sözler onlarada veriliyor onun için suçlamayı kabul etmek ahmaklık olur tabiki en güzel savum hucumdur anlaşı ile hareket edip kulübünü savunuyor.İsa kardeşimi tanımam etmem ama keinlikle haklı olduğuna inanıyorum.Yoksa oyuncu alacağını almış birde ekstradan para almak içinmi açılma yapıyor bunamı inanalım hiç inanılacak birşey değil.Bu işin çözümü için mutlaka tff bir çözüm üretmeli kulüplerin çoğu aynı durumda sporcuları alın terleri gasp ediliyor.Hani beyler en büyük günahlardan biri kul hakkı değilmi birde bunun öteki tarafı var.

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...