Cumartesi, Haziran 08, 2013

Sultangazi transferde hız kesmiyor

Bölgesel Amatör  Lig ekiplerinden Sultangazispor'da yeni sezon öncesi Turgut Gönültaş'tan sonra 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Muharrem Doğan'ı da renklerine bağladı. Kulüp ayrıca iç transferde de Mehmet, Yusuf, Oğuz ve kaleci Cemal'le de anlaştı.


Yeni sezona “Hedef 3. Lig” parolasıyla yola çıkan Sultangazispor Kulübü kendisini hedefe götürecek futbolcuları renklerine bağlamaya devam ediyor.  Geçtiğimiz hafta tecrübeli futbolcu Turgut Gönültaş’la 1 yıllık sözleşen Sultangazispor Bozcaadaspor’un genç sol kanat oyuncusu Muharrem Doğan’la da 1 yıllığına anlaştı.


İlerleyen günlerde Doğan’ın kulüp binasında imza töreninin yapılması bekleniyor. 1992 Silivri doğumlu olan Muharrem Doğan futbola Bakırköyspor’da başladı. Daha sonra Çanakkale Dardenelspor’un A2 takımında 2 sezon forma giydikten sonra oynadığı kulüpler sırasıyla şöyle Keşanspor, Edirnespor ve geçtiğimiz sezon Bozcadaspor’da forma giydi.

Sultangazispor aradığı kaleciyi buldu mu ?
Arnavutköy Belediye Spor’un başarılı file bekçisi Mustafa Eren ile yapılan görüşmede büyük ölçüde anlaşmaya varıldığı söyleniyor.Arnavutköy Belediye Spor’un istikrarlı kalecisi Mustafa Eren geçtiğimiz sezon gösterdiği muhteşem performansla herkesin dikkatini üzerine çekmişti. Sultangazispor’da kaleci İlkay’ın takımdan ayrılmasıyla beraber kaleci arayışlarını sürdüren Sultangazispor’un alternatifi Mustafa’dan yana olacak gibi gözüküyor. Eğer bir pürüz çıkmaz ise transfer çok yakında gerçekleşebilir. Başarılı file bekçisinin de bu transfere olumlu baktığı gelen bilgiler arasında.


HABER-FOTOĞRAF: ZEKERİYA YILMAZ



[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


1 yorum:

muratyaman dedi ki...

mustafa eren istikrar abidesidir evet ama arnavutköy beld kac mac oynamış bi araştırın isterseniz abartmayın lütfen

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...