Pazartesi, Haziran 17, 2013

Silivrispor’da reklam savaşları

Yeni sezon için hazırlıklarını aralıksız sürdüren Silivrispor’da forma reklamları için dört şirketin resmi başvuru yaptığı bildirildi.


Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun’un yaptığı açıklamaya göre; “Biz Silivrispor yönetimi
olarak yeni sezonda hatırı sayılır bir takım oluşturmak için elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içindeyiz. Bunun içinde bölgemizdeki önemli şirketlerin yardımına ihtiyacımız var.


Geçtiğimiz günlerde yaptığı çalışmalar neticesinde yeni sezonda giyeceğimiz formaların
üzerine alacağımız reklamlar için 4 şirket başvuru yaptı. Bizim formalarımıza reklam verecek olan bu 4 önemli şirkete teşekkür ediyoruz. Lakin yeni sezon için hedeflerimizde en az
10 şirket reklamı ile yola çıkmak istiyoruz. Buradan sizlerin de aracılığı ile ilçemizdeki  şirketlere seslenmek istiyorum. İlçemizin ismi ile özdeşleşmiş olan kulübümüzün hedeflerine emin adımlarla ilerleyebilmesi için reklam gelirlerine ihtiyaç vardır. İlk 4 şirketimiz bulunmuştur. Geriye altı şirket reklamı kalıyor. Bunların da en kısa zamanda bulunacağına inanmaktayım. Güçlü bir Silivrispor için tüm Silivrililerle yola çıktık. Bizleri kimsenin yalnız  bırakmayacağına eminim” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


 

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...