Salı, Haziran 11, 2013

Silivri'de veteran turnuvası başlıyor

Silivri Belediyesi ve Silivri Kulüpler Birliği’nin ortaklaşa organize edilen ve Yoğurt Festivali kapsamına dahil edilen Veteran Futbol Turnuvası’nın statüsü belirlendi ve kura çekimi önceki gün yapıldı.

Yoğurt Festivali kapsamında organize edilen Veteran Futbol Turnuvası 18 Haziranda başlıyor ve 5 Temmuz Cuma günü final maçı oynanacak. Toplam 15 kulübün iştirak ettiği turnuva Silivri Belediyesi ve Silivri Kulüpler Birliği tarafından organize ediliyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvaya Silivrispor, Ortaköyspor, Fenerköyspor, Alipaşaspor, Çantaspor, Gümüşyakaspor, Gazitepespor, Beycilerspor, Selimpaşaspor, Kadıköyspor, Mimarsinanspor, Kılıçlıspor, Alibeyspor, Kavaklıspor ve Akörenspor Veteran takımları katılıyor.


Kazanan dostluk olsun
18 Haziran Salı günü başlaması kararlaştırılan turnuvanın kura çekiminde konuşan Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Candemir Yılmam; “Geleneksel hale getirilen ve oldukça da ilgi toplayan bu turnuva ile birlikte eski arkadaşlar bir ayara gelip geçmişi yad edip güzel sohbetler çıkartmaktadırlar. Bizlerde bu hoş sohbetlere ortak oluyoruz. Bu yılda aynı duygu ve heyecan ile turnuvamızın kura çekimini yaptık. Dileğim dostluğun kazanması yönündedir. Katılan tüm kulüplerimizin takımlarına başarılar delerim” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...