Salı, Haziran 11, 2013

Silivri Birlik’ten anlamlı ziyaret

Silivri Birlik yönetim Kurulu üyeleri Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun’u kulüp binasında ziyaret etti.




Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Silivrispor yeni yönetimi bir yandan da hayırlı olsun ziyaretleriyle gündemini dolduruyor. Önceki gün Silivrispor’un en büyük gelir kaynaklarından olan Silivri Birlik Yönetim Kurulu’nu kabul etti. Silivri Birlik Yönetiminin ziyaretinde, Birlik Başkanı Ergin Kalkancı, Yardımcılarından Gürol Karakoç, Zeynel Yıldız, Murat Kalkancı ile birlikte İhsan Atun’u ziyaret ettiler.




Desteğimiz sürecek
Silivri Birlik Başkanı Ergin Kalkancı; “Biz yönetim olarak Silivrispor’a gücümüzün yettiğince yardımımızı esirgemiyoruz. Günlük giriş çıkışlarımızla verdiğimiz destekle kulübümüz bir yerlere gelmektedir. Yeni yönetim ilçemize hayırlı olsun. Biz Silivri Birlik Yönetimi olarak tüm otobüslerimiz aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Yeni sezonda Silivrispor’a başarılar dileriz” dedi.




Silivri Birlik’e teşekkürler
Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun ise yaptığı konuşmasında; “Silivri Birlik Yönetimi ve üyeleri gerçek anlamda ilçemizin sporunun lokomotifidir. Bu zamana kadar yaptıkları maddi desteklerle kulüplerimizin önemli bir gelir kaynağı olmuşlardır. Bu nedenle ilçemizin otobüs işletmelerinin de desteklenmesi gerekmektedir. Ben şahsım adına yakın yerlere gitmek zorunda olduğum zamanlarda her zaman Silivri Birlik otobüslerini kullanıyorum. Bu şekilde ilçemizin otobüs işletmelerine de katkım olduğunun kanısındayım. Aynı duyarlılığı Silivrili hemşerilerim de gösteriyordur. Karşılıklı desteklemelerle önemli yollar kat edebiliriz. Bu zamana kadar yapılan tüm yardımlar içen Silivrispor yönetim kurulu adına teşekkür ederim” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...