Cumartesi, Haziran 15, 2013

Örnek Gençlik son 10 dakikada

İstanbul U13 Liginde Örnek Gençlikspor ile Kayışdağıspor arasındaki maç nefesleri kesti. Karşılaşmayı 4-2’lik skorla Örnek Gençlikspor kazandı.

Maçın başlarında iki takımda birbirine üstünlük sağlayamadı.  Orta saha mücadelesinde  ilk 15 dakika geçti. .Maçın 18.dakikasında  Arda Şit’in pasında  Rojhat, Örnek Gençliğ’i 1-0 öne geçirdi. Kayışdağıspor bu gole 20 numaralı oyuncunun  mükemmel şutuyla  cevap verdi..1-1   İlk yarı bitimine yakın ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşta Tibet Serter’in şutunda kaleci topu kontrol edemedi boşta kalan topu çok iyi takip eden Batuhan Bulut takımını 2-1 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.



İkinci yarıda  Kayışdağı maçın 65.dakikasında yine 20 numaralı oyuncusu ile golü buldu. Maçın son 10 dakikasında  Örnek Gençlik atakları sıklaştı bunlardan birinde Ogün Demir sol çizgide Batuhan’ı gördü. Batuhan’da  Muhammet’e çok şık bir ara pası bıraktı. Muhammet topun gelişine güzel bir vuruş yaparak  takımını 3-2 öne geçirdi. Maçın uzatma dakikalarında Batuhan’ın  müthiş pasında  golcü oyuncu Arda Şit  takımının  4.golünü Kayışdağı ağlarına bıraktı. Bu sonuçla  Örnek Gençlikspor grubu 3.olarak bitirdi. Kayışdağı da 4.sırada tamamladı.

Örnek Gençlikspor sezonun 2.yarısında müthiş bir çıkış gösterdi. İçerenköy mağlubiyeti  ve Libade beraberliği dışında bütün maçlarını kazanan  Örnek Gençlikspor’da  Altyapı Sorumlusu Savaş Yılmaz, iyi bir sezon geçirdiklerini, oyuncularımın gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ettiğini söyledi.



Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...