Çarşamba, Haziran 12, 2013

Nilüfer Gökay yenilgisiz yoluna devam ediyor

İstanbul U13 Ligi 29.Grup’ta 13.hafta mücadelesinde Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu Spor Kulübü, Kireçburnuspor’u tek golle geçerek 11 maçta 11.galibiyetini aldı.


Karşılaşmanın 19.dakikasında ceza sahası üzerinden İsmet topu sol kanata aktardı. Topu kontrol ettikten sonra Elvi, uzak direğe şutunu attı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda maçtaki tek gol sayısıydı. Şampiyonluğu daha önceden garantileyen Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu Spor Kulübü maçtan sonra şampiyonluk pozunu verdikten sonra şampiyonluk pastası kestiler.

Sadece 2 gol yediler!
Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu Spor Kulübü, bu sezon mücadele ettiği U13 Ligi 29.Grup'ta kalesinde sadece 2 gol gördü ve bu gollerin birini de penaltıdan yedi. Ayazağa temsilcisine bu sezon Reşitpaşa ve Kireçburnuspor takımları gol atabildi.  Kırmızı Lacivertliler ise rakip filelere 38 gol bıraktı.


NGSK, ligdeki son maçına yarın saat 14.00’de Poligon Fethiyespor ile karşılaşacak. Kireçburnuspor ise Pınarspor’la karşılaşacak.


STAT: Ayazağa Atatürk
HAKEM: Hasan Burnaz
SAHA KOMİSERİ: Namık Uygur
NİLÜFER GÖKAY İLKÖĞRETİM OKULU SPOR KULÜBÜ: Mehmet, Hüseyin, Kaan, Yavuz, Doğuş, Fatih(Dk.40Emircan), İlyas, Elvi(Dk.47 Kuter), İsmet, Ali(Dk.50 Ümit)
KİREÇBURNUSPOR: Doğukan, Muhammet, Hasan, Doğukan, Berkcan, Efe, Berhan(Dk.38 Kaan), T.Kaan, Taha, Mertcan, Ömer(Dk.31 Murat)
GOL: Dk.19 Elvi


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...