Pazartesi, Haziran 17, 2013

Nilüfer Gökay penaltılarla turladı

İstanbul U13 kategorisinde Türkiye Şampiyonası eleme karşılaşmasında Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu ile Güneştepespor, Seyit Ateş Stadı’nda karşı karşıya geldiler. Normal süresi berabere biten maçı Ayazağa temsilcisi penaltılarla kazandı.


Karşılaşma saat 12:00’da oynandı ve sıcak hava futbolculara oldukça zor anlar yaşattı. Karşılaşmaya her iki ekipte temkinli başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilk 15 dakikasında her iki ekipte birbirlerini tarttılar diyebiliriz. Güneştepe’nin etkili oyuncularından Abdullah hem sağ taraftan hem sol taraftan tehlikeli ataklar geliştirdi. Bu ataklarda NGSK defansı rakibine gol izni vermedi ve ilk yarı golsüz sona erdi.


Karşılaşmanın ikinci yarısı da ilk yarının kopyası şeklinde geçti. Karşılaşmanın 55. dakikasında Osman’ın kafa vuruşunda top filelerle buluştu fakat karşılaşmanın Hakemi golü NGSK kalecisine faul yapıldığı gerekçesiyle golü iptal etti. Bu dakikadan sonra iki takım da maçın penaltılara gitmesini isterce mücadeleye devam etti. Karşılaşmayı da penaltı atışları sonucunda NGSK 5-4 kazanarak Sultanbeyli Belediye’nin rakibi oldu. Güneştepe’de penaltıyı gole çeviremeyen Abdullah başta olmak üzere minik sporcular büyük üzüntü yaşarken, rakipleri Nilüfer Gökay’lı minikler Güneştepe’li arkadaşlarını teselli etti ve bu hareket maçı takip edenlerden büyük alkış aldı.


Nilüfer Gökay İ.Ö.O ve Sultanbeyli Belediye takımları Türkiye Şampiyonasına katılabilmek için 17.06.2013 tarihinde saat 13:00’da Sadabad sahasında karşı karşıya gelecekler.


 


HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL


 

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

1 yorum:

Tepeli dedi ki...

Nilifer Gökalp spor kulübünü ve teknik ekibini kutlarız. Dostça başlıyan maç dostça bitti ve tur atlayan taraf oldular. Kendilerine Sultanbeyli karşısında başarılar dileriz.

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...